NIEUWS

Op zoek naar dé beste hulpmiddelen en decubituszorg? Q Care heeft jarenlange ervaring in het juist inzetten van anti-decubitus hulpmiddelen en preventie op maat!

Een nieuwe website voor Q Care

Q Care lanceert nieuwe website!

Care is dé autoriteit op het gebied van wond- en decubituszorg. We zijn de totaalleverancier als het gaat om totale wond- en decubituszorg. We indiceren, stellen een behandelplan op, verzorgen en leveren anti-decubitus hulpmiddelen op maat. Met onze expertise bieden we toegevoegde waarde en dragen we maximaal bij aan het welzijn van mensen. Q Care heeft al ruim 20 jaar ervaring in wondzorg en decubitusproblematiek. Dit stelt ons in staat hoge kwaliteit te bieden op het gebied van advies, zorg en kennisdeling.

De afgelopen maanden is er bij Q Care wond- en decubituszorg hard gewerkt aan een nieuwe website. Een vernieuwde omgeving met een modernere uitstraling en veel nieuwe functionaliteiten. Waarom is er gekozen voor een nieuwe website? De techniek en gebruiksvriendelijkheid van de oude website was verouderd en niet meer passend voor onze organisatie. Q Care is als organisatie, binnen het domein wond- en decubitus, blijvend in ontwikkeling en de manier waarop wij onzekennis wil delennatuurlijk ook. Daar hoort natuurlijk ook een up-to-date website bij. Een plek waar alle praktische informatie omtrent onze dienstverlening, totale wondzorg en decubitus helder staat weergeven.

“Stilstaan is er bij Q Care niet bij. We zijn al 20 jaar oud, maar zetten nog steeds de trend in de markt. Soms is het nodig om je bedrijf opnieuw te presenteren om beter aan te sluiten bij de klantbehoefte. Met een nieuwe identiteit en nieuwe website laten we beter zien waar we voor staan. We hopen dat u er net zo blij van wordt als wij.” Vertelt Boyd Coonen – Marketing- en communicatiespecialist bij Q Care.

Wat is er nieuw?

De website is volledigresponsive,wat betekent dat hij voor alle verschillende schermen geschikt is. Verder hebben we letterlijk alles veranderd. Hierbij kun je denken aan het ontwerp, de functionaliteit, de pagina-indeling en de interactie van de website. De nieuwe website heeft veel meer ruimte voor onze (waardevolle) content. De informatie isoverzichtelijkergeplaatst en de menustructuur is verbeterd. Zo maken we o.a. gebruik van een vast informatieblok aan de zijkant van de website -een zogeheten sidebar- waar alle relevante actieknoppen staan die per onderwerp kunnen verschillen. Verder staan afbeeldingen in een overzichtelijke slider, waardoor we nog meer kunnen laten zien omtrent de wond- en decubituszorg. Door op een logische manier de bezoeker door onze website te geleiden, hopen we natuurlijk dat de online-ervaring als prettig wordt ervaren, en dat bezoekers eenvoudig een AD-hulpmiddel kunnen aanvragen.

Kennis delen is kennis vermenigvuldigen

Vanwondzorgtot aandecubitusen vanacademietot aanE-Learning.Elke activiteit heeft nu een eigen omgeving om de desbetreffende informatie op één locatie te hebben staan, en zal in de loop van de tijd verder worden uitgebreid. Onze vorige website was vooral een statische online omgeving, maar wij hebben als landelijke wond- en decubitusspecialist zo veel meer te bieden! Daarom delen we voortaan onze kennis en ontwikkelingen door het gebruik van eennieuwsoverzichtmet gebruiksvriendelijke artikelen.

Naast onze reguliere dienstverlening is onzeQ Care Academieook steeds prominenter aan het worden. Ons doel is om de kwaliteit van de zorg van zorgprofessionals en zorgpartners continu te verbeteren. Dit doen we o.a. door kennis te delen middels het aanbieden van klinische lessen, scholing op maat en een online leeromgeving toegespitst op de wond- en decubituszorg. Deze online omgeving heet deQ Care E-Learning,en is de meest complete wondzorg leeromgeving van Nederland. Een belangrijke reden voor onze nieuwe website was de mogelijkheid om de Q Care Academie en de bijbehorende Q Care E-learning nog het beter te kunnen positioneren.

Voor de toekomstige werknemers van Q Care hebben we de corporate werken-bij-website vernieuwd om zo beter aan te sluiten bij onze huidige uitstraling. In deze omgeving staan o.a. verhalen van medewerkers en een overzicht van onze vacatures. Op deze manier zetten we onze organisatie op een persoonlijke manier in de spotlights met als doel toekomstige werknemers aan ons te binden! Verder hebben we in lijn van de huisstijl ook eenmedewerkersdashboardontwikkelt, waarin al onze bedrijfscommunicatie, eenvoudig is in te zien voor medewerkers. Het medewerkersdashboard is alleen toegankelijk voor de medewerkers van Q Care, met als doel de interne communicatie nog toegankelijker te maken en onze kernwaardes blijvend te activeren. Dit alles in een gebruiksvriendelijke online omgeving die via de mobiel is te gebruiken.

Een bijzonder jubileum

Een bijzonder jubileum vieren we samen! Door op onze website een aparte en vooralfeestelijke omgevingte ontwikkelen, omtrent ons 20-jarig bestaan, zorgen we ervoor dat al onze festiviteiten te volgen zijn. Op deze manier zetten we onze organisatie en medewerkers graag in het zonnetje, en nemen we bezoekers mee op deze prachtige reis.

Verbeterde vindbaarheid & toegankelijkheid

De website is ingericht op basis van het zoekgedrag van bezoekers. Onderwerpen waar bezoekers het vaakst naar zoeken staan vooraan op de website. Doormiddel van een uitgebreide analyse is er gekeken naar hoe bezoekers zich online gedragen en waar bezoekers een onderwerp verwachten. Ook is dezoekfunctiezelf verbeterd waardoor onderwerpen sneller zijn terug te vinden. Omdat we natuurlijk ook te maken hebben met een wat oudere doelgroep die gebruik maakt van onze website hebben we hier in de techniek ook rekening me gehouden. Het is ontzettend belangrijk dat gebruikers snel de informatie vinden die zij belangrijk vinden. Soms is het lastig om met een visuele beperking de juiste informatie te vinden of überhaupt gebruik te maken van een website. Door het toevoegen van een‘voorlees-functionaliteit’is de informatie van de website voor te lezen, zodat je de informatie van de pagina’s ook kunt beluisteren. Ook is er een mogelijkheid om deletters te vergrotenzodat ze nog beter leesbaar worden. De eerste reacties van onze cliënten zijn positief. De nieuwe website is voor iedereen met passie voor totale wondzorg! Naast deze belangrijke praktische wijzigingen past de website ook visueel veel beter bij onze huidige branding.

En hoe nu verder?

We blijven onze website door ontwikkelen en er zullen regelmatig nieuwsberichten worden geplaatst. De compleet vernieuwde website is het startpunt voor het op een data-gedreven wijze van informeren, binden en boeien van zorgprofessionals, cliënten en mensen die te maken hebben met (complexe) wonden of decubitus. De website beschikt nu al over de belangrijkste basisfunctionaliteiten, maar wordt de komende maanden nog verder uitgebreid om hetgebruikersgemak, vindbaarheid en de beleving verder te verhogen.We zijn natuurlijk ontzettend benieuwd wat jullie van de nieuwe website vinden?

Interview met Boyd
Sr. Marketing- en communicatiespecialist | Q Care wond- en decubituszorg
Wilt u met mij in contact komen? Bel: 06-3435 63 88 of mail naar b.coonen@qcare.nl

Wellicht ook interessant?

Werken bij Q Care

Ik ben gek op mijn werk! “Mijn dag begint om kwart voor vijf.  Dan sta ik op, ga ik douchen en ontbijten. Om tien over half 6 vertrek ik vanuit Tilburg naar Oisterwijk om de bus op te halen. Klokslag 6 uur start ik de bus en vertrek ik vanaf Q Care richting de depots. […]

Lees verder

Klanttevredenheidsonderzoek: U geeft Q Care een 8,5!

Q Care hecht veel waarde aan uw mening. Daarom hebben we ook dit jaar, voor de 12e keer, een klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. De deelnemers aan dit onderzoek waarderen Q Care met een gemiddeld rapportcijfer van: 8,5 ****! En daar zijn wij natuurlijk enorm trots op. Het meest trots zijn we op het resultaat dat de […]

Lees verder

Herpositionering

Q Care in een nieuw jasje Dit jaar hebben we hard gewerkt aan de herpositionering van Q Care wond- en decubituszorg en dit willen we graag met u delen! We hebben onze organisatie en dienstverlening waar nodig aangescherpt, ons lange termijn doel bepaald, kernwaarden geformuleerd, persona’s ontwikkeld en de bijbehorende klantreizen in kaart gebracht. Onze […]

Lees verder

Online lesmodules in het kort

Lesmodules van de Q Care E-learning! Als oplossing voor kennisoverdracht, het vergroten van inzicht en het trainen van vaardigheden is de E-learning van de Q Care Academie een ideaal en onmisbaar middel voor uw (zorg)organisatie! De kwaliteit van de Q Care E-learning uit zich in de aansluiting bij uw doelgroep, een passend en informatief platform […]

Lees verder

Maatschappelijk verantwoord ondernemerschap

Computers inleveren voor Afrika! Wist u dat Q Care wond- en decubituszorg stichting Vraag & Aanbod Internationaal steunt in haar missie om de positie van kansarme mensen in Afrika te verbeteren. Q Care en Stichting Vraag & Aanbod Internationaal willen als sociale onderneming hierin graag hun rol vervullen. Veel kansarme mensen in Afrika hebben het […]

Lees verder

Een AD-matras tegen doorliggen

Hoe wij doorliggen voorkomen? Q Care is als familiebedrijf al ruim 20 jaar gespecialiseerd in totale wond- en decubituszorg. Onze eigen decubitus verpleegkundigen leveren, indiceren en monitoren doorligwonden. Ook leveren wij anti-decubitus hulpmiddelen die nodig zijn voorpreventieenbehandelingvan complexe wonden bij cliënten thuis of bij bewoners in zorginstellingen. Roderick Vermeer startte in 2018 bij het bedrijf […]

Lees verder

Een AD-matras voor Lucas

Een AD-matras voor Lucas Q Care steunt – als maatschappelijk betrokken familiebedrijf – stichting Mariettes’s Child Care in haar missie om kwetsbare weeskinderen in Ghana een veilig thuis te bieden. Mariëtte’s Child Care is 17 jaar geleden opgericht nadat Mariëtte zelf al anderhalf jaar vrijwilligster was in Ghana. Twee jaar later trouwde ze met de Ghanese […]

Lees verder

Een nieuwe website voor Q Care

Q Care lanceert nieuwe website! Care is dé autoriteit op het gebied van wond- en decubituszorg. We zijn de totaalleverancier als het gaat om totale wond- en decubituszorg. We indiceren, stellen een behandelplan op, verzorgen en leveren anti-decubitus hulpmiddelen op maat. Met onze expertise bieden we toegevoegde waarde en dragen we maximaal bij aan het […]

Lees verder

Stage lopen & leren bij Q Care

Stage lopen bij Q Care wond- en decubituszorg De afgelopen periode heeft Jules stage gelopen bij Q Care voor zijn studie marketing & Evenementen aan De Rooi Pannen in Tilburg. Tijdens zijn stageperiode hielp hij Q Care verder met de communicatiestrategie. Hoe bevalt zo’n stage in de zorgsector nou eigenlijk? We vroegen het aan Jules. […]

Lees verder

Instructie Q Care decubituslens

Decubituslens als preventief hulpmiddel! Decubitus (doorliggen) is een ernstige beschadiging van de huid als gevolg van langdurige druk op de huidlaag en zuurstoftekort van het weefsel op de huid. Iedereen die bedlegerig is en onvoldoende beweegt kan doorligplekken krijgen. De reden hiervoor is dat er druk- en schuifkrachten op de huid kunnen ontstaan als er […]

Lees verder