Q CARE ACADEMIE

De Q Care Academie biedt specialistische trainingen voor zorgprofessionals. Ons doel is om de wond- en decubituszorg in Nederland te verbeteren. Via de Academie delen onze verpleegkundigen hun kennis over complexe wonden, decubitus (doorliggen) en de behandeling daarvan.

Decubitus & AD-hulpmiddelen

In deze basistraining geven we in een interactieve klinische les uitleg over decubitus. Onze eigen gespecialiseerde wond- en decubitus verpleegkundigen delen hun kennis over decubitus en hoe u het risico op doorliggen kunt verkleinen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Definitie & toedracht;
  • Risicofactoren;
  • Classificatie van decubitus;
  • Preventieve maatregelen;
  • Passende inzet anti-decubitus hulpmiddelen.

In deze klinisch les wordt een luchtwisselsysteem geïnstalleerd. Hierdoor ervaart u hoe dit voor een cliënt is. De werking van de pomp en het medische matras worden uitgebreid doorgenomen en er is voldoende ruimte om vragen te behandelen.

Kosten & studiepunten

Kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals o.a. het aantal deelnemers en opleidingsniveau. Hierover kunt u met ons contact opnemen. Onze lessen en trainingen zijn geaccrediteerd bij Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), waardoor deelnemers accreditatiepunten en een certificaat ontvangen.

Specialistische kennis van de Q Care Academie

Wij bieden specialistische scholing en trainingen voor zorgprofessionals. Doe mee met deze training en ervaar zelf de voordelen van een juiste decubituspreventie. Neem contact op via T: 013 522 0606 of vul onderstaand formulier in.

Naam:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.