Score op basis van +300 beoordelingen
Klantreviews van Feedback Company, Zorgkaart Nederland en Q Care KTO 2023

9. O

Al ruim 20 jaar kwaliteit

Q Care is al ruim 20 jaar de landelijke autoriteit op het gebied van totale wond- en decubituszorg. Vraagt u bij ons een AD-matras aan dan komt een verpleegkundige van Q Care deze binnen 24-uur leveren en installeren. Passend bij de zorgsituatie van de patiënt.

Lees verder

Waarom Q Care?

Door decubitus en complexe wonden op de juiste manier te behandelen, verhogen wij niet alleen het welzijn van onze cliënten, maar verlagen wij ook de zorgkosten die daarmee op de lange termijn gemoeid zijn. Zo houden we de zorg betaalbaar voor iedereen.

Lees verder

Dé beste AD-systemen

Wij leveren alleen dé allerbeste AD-systemen. Passend bij de zorgsituatie van de cliënt. Het juist inzetten van een AD-systeem betaalt zich op vele manieren terug. Zo zorgt het hulpmiddel voor een sneller herstel en draagt het bij aan het welzijn van de cliënt.

Lees verder

Hoe wij onze dienstverlening onafhankelijk beoordelen?

Met behulp van eenjaarlijks onafhankelijk tevredenheidsonderzoekonder een representatieve groep cliënten en zorgverleners brengen we onze totale dienstverlening in kaart. Er waren deze keer 292 inzendingen. Deze enquête wordt uitgevoerd door een extern bureau en geheel anoniem ingevuld. De uitkomst bepaalt welke stappen we nemen om onze kwaliteit blijvend te verbeteren. Met trots presenteren we een8,5 als cijfervoor onze AD plus dienstverlening over het jaar 2023.

Bekijk hier het volledige rapport

Beoordeel ons met Feedback Company

Samen gaan we voor dé allerbeste decubituszorg en dienstverlening. Want iedere dag weer werken we met dé beste anti-decubitus hulpmiddelen aan het welzijn van mensen en daar zijn we trots op! Lees op Feedback Company onze meestrecente beoordelingen.Heeft u onze decubitus dienstverlening zelf ook mogen ervaren? Dan vragen we of u alsjeblieft een moment wilt nemen om een beoordeling achter te laten? Dit duurt niet langer dan 1 minuut. Uw positieve ervaring helpt ons om onze service nog beter te maken.

Beoordeel ons Feedback Company

Beoordeel ons met Zorgkaart Nederland

We staan bekend om onzetotale zorg bij doorliggen.We hebben jarenlange ervaring in het juist inzetten van AD-hulpmiddelen en decubituspreventie op maat! Door onze AD-hulpmiddelen plus dienstverlening ontzorgen we de zorg en bent u verzekerd van het juiste anti-decubitus hulpmiddel. Dit doen we voor cliënten thuis en in zorginstellingen in heel Nederland. Dat is de kracht van Q Care! Met trots presenteren we een 9 als cijfer voor onze AD plus dienstverlening op Zorgkaart Nederland. Wilt u ons als cliënt ook beoordelen op Zorgkaart Nederland?

Beoordeel ons op Zorgkaart

De beste AD-hulpmiddelen huren of lenen?

Q Care heeft een anti-decubitus matras voor elk type decubitus. Wat ons uniek maakt is dat na een aanvraag onze eigen decubitus verpleegkundige komt kijken naar de zorgsituatie van de patiënt. Om daarna persoonlijk het AD-matras te komen installeren. Zo heeft u er geen werk aan en kunt u er vanuit gaan dat de installatie van het AD-matras goed gebeurt! Allereerste volgt eenzorgvuldige anamnese– direct aan het bed – waarbij gekeken wordt naar diverse factoren zoals o.a. de zorg rondom het bed, de gewenste maatvoering van het matras, lengte, gewicht, overige ziektebeelden en voeding. Alleen dan kan het beste AD-systeem worden geselecteerd uit ons diverse aanbod. Dat is de kracht van Q Care.

Direct een AD-hulpmiddel aanvragen

Ervaringen van onze klanten

Lees hier hoe anderen de decubituszorg en AD-systemen van Q Care hebben ervaren. Uiteraard nodigen wij al onze klanten uit om hun ervaringen te delen. Hier kunnen wij weer van leren en zo onze AD plus dienstverlening continue blijven verbeteren! We gaan natuurlijk voor dé allerbeste wond- en decubituszorg van Nederland!