Q CARE E-LEARNING

Accreditatiepunten halen bij Q Care! Als oplossing voor het vergroten van kennis op het gebied van wond- en decubituszorg is de Q Care E-learning een ideaal en onmisbaar middel voor uw zorgorganisatie!

Ontdek dé Q Care E-Learning!

Verbeter de effectiviteit van opleiden! Met onze modules leert u stap voor stap, in een moderne online omgeving, complexe wonden en decubitus nog beter te herkennen, te beoordelen en te behandelen. Met praktijkgerichte informatie, heldere animaties en een praktische wondtraining is deze online opleiding onmisbaar voor verpleegkundigen, zorgprofessionals, zorgorganisaties en de thuiszorg.

De Q Care E-Learning is ontwikkeld door experts en maakt gebruik van lesstof die is gebaseerd op de nieuwste inzichten. Bovendien sluit ons materiaal aan op de laatste internationale richtlijnen. Verbeter de effectiviteit van opleiden met dé online opleiding op het gebied van wond- en decubituszorg! De Q Care E-Learning bestaat uit de volgende modules:

Kosten & studiepunten

Kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals o.a. het aantal deelnemers en opleidingsniveau. Hierover kunt u met ons contact opnemen. Onze modules zijn geaccrediteerd bij Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), waardoor deelnemers accreditatiepunten en een certificaat ontvangen. Met behulp van onze uitgebreide API-koppeling is onze E-Learning ook eenvoudig te koppelen met het Leer Management Systeem van uw zorgorganisatie!

Vraag hier een gratis demo aan!

Tijdens een korte demo laten we u graag kennismaken met ons moderne online lespakket. Krijg geheel vrijblijvend een volledig beeld van de Q Care E-learning! Neem contact op via onderstaande formulier of bel T: 013 522 06 06.

Volledige naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.