ACADEMIE

De Q Care Academie biedt specialistische opleidingen en trainingen voor zorgprofessionals. Ons doel is om de wond- en decubituszorg in Nederland te verbeteren. Via de Academie delen onze verpleegkundigen en wondconsulenten hun kennis over complexe wonden, decubitus (doorliggen) en de behandeling daarvan.

Introductie Q Care E-Learning

Verbeter de effectiviteit van opleiden!

Met onze modules leert u stap voor stap, in een moderne online omgeving, complexe wonden en decubitus nog beter te herkennen, te beoordelen en te behandelen. Met praktijkgerichte informatie, heldere animaties en een praktische wondtraining is deze online opleiding onmisbaar voor zorgprofessionals en zorgorganisaties.

De Q Care E-Learning is ontwikkeld door experts en maakt gebruik van academische lesstof die is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Bovendien sluit ons materiaal aan op de laatste internationale richtlijnen. Verbeter de effectiviteit van opleiden met dé online opleiding op het gebied van wond- en decubituszorg!

Meer weten over de E-Learning van de Q Care Academie?

De kennis van wond- en decubituszorg binnen uw organisatie bevorderen? Tijdens een korte demo laten we u graag kennismaken met ons moderne online lespakket. Zo kunt u een volledig beeld krijgen van onze Q Care E-learning? Neem met ons contact op via onderstaande formulier en ontdek de mogelijkheden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.