Q CARE E-LEARNING

Accreditatiepunten halen bij Q Care! Als oplossing voor het vergroten van kennis op het gebied van wond- en decubituszorg is de Q Care E-learning een ideaal en onmisbaar middel voor uw zorgorganisatie!

Waarom kiezen voor de Q Care E-Learning?

Als oplossing voor kennisoverdracht, het vergroten van inzicht en het trainen van vaardigheden is de E-learning van de Q Care Academie een ideaal en onmisbaar middel voor uw organisatie! De kwaliteit van deze E-learning uit zich in een passend en informatief platform met duidelijke inhoud en leerdoelen. Er is een compleet opleidingsaanbod beschikbaar met verschillende modules, waarmee uw organisatie het verschil kan maken!

Waarom waardevol voor zorgprofessionals?

Op zoek naar waardevolle scholing voor zorgprofessionals? Met praktijkgerichte informatie, heldere animaties en een praktische wondtraining zijn de modules onderscheidend en leerzaam. U kunt de kennis van uw zorgmedewerkers verhogen door een uitgebreid geaccrediteerd scholingsaanbod. Online te gebruiken! Of het nu thuis is of op het werk. De online omgeving is uiterst gebruiksvriendelijk om de volgende redenen:

  • Geaccrediteerd opleidingsaanbod;
  • Leren in eigen tempo;
  • Overzichtelijk door illustraties en animaties;
  • Gebruiksvriendelijk en schaalbaar platform;
  • Gedifferentieerd scholingsprogamma op meerdere kennisniveau’s.

Is deze E-learning ook voor mij waardevol?

Kwaliteitsbevordering binnen uw organisatie doet u met de Q Care E-learning. Deze online omgeving is ontwikkeld met de beste wond- en decubitusexperts en volledig volgens internationale richtlijnen. Waarom is de Q Care E-learning waardevol voor uw zorgorganisatie?

Zorgprofessionals binden en boeien

Het bieden van hoogwaardige opleidingsmogelijkheden in de zorgsector is van essentieel belang voor het aantrekken, binden en boeien van zorgpersoneel. In een continu veranderende zorgomgeving, waar de vraag naar bekwame zorgprofessionals gestaag toeneemt, is het cruciaal om een werkomgeving te creëren waarin zorgpersoneel zich gewaardeerd voelt, zich kan ontwikkelen en voldoening haalt uit hun werk.

Kennis- en kwaliteitsbevordering verhogen

Opleiding in de zorgsector is van vitaal belang. Het vergroot de kennis en kwaliteit van zorgmedewerkers op meerdere manieren. Het voorziet hen van de nieuwste informatie en vaardigheden, verbetert de patiëntveiligheid en bevordert evidence-based practice. Opleiding helpt zorgmedewerkers ook om ethische normen te begrijpen en zich aan te passen aan veranderende omstandigheden in de snel evoluerende zorgsector. Het biedt carrièremogelijkheden en verhoogt de algehele professionaliteit. Dit alles draagt bij aan een verbeterde zorgkwaliteit en een positievere patiëntervaring.

Voldoet aan (inter)nationale richtlijnen

Deze opleiding voldoet aan internationale richtlijnen, wat betekent dat de inhoud en structuur ervan zijn afgestemd op de wereldwijde normen en standaarden voor de betreffende zorgdiscipline. Hierdoor kunnen zorgprofessionals die deze opleiding volgen, vertrouwen op een breed erkende en geaccepteerde kwalificatie, waardoor ze wereldwijd kunnen bijdragen aan hoogwaardige zorgverlening.

Moderne software met online dashboard

Deze software is volledig up-to-date en biedt een modern online dashboard. Hiermee kunnen gebruikers in real-time toegang krijgen tot essentiële gegevens, statistieken en informatie, waardoor ze in staat zijn om de prestaties te volgen, cursisten toe te voegen en taken effectief te beheren. Het online dashboard is gebruiksvriendelijk en intuïtief en biedt een breed scala aan functies om de gebruikers in staat te stellen optimaal te profiteren van deze online omgeving.

Download certificaat via online dashboard

Met slechts een paar klikken kunt u uw certificaat downloaden via ons gebruiksvriendelijke online dashboard.

Meet het niveau doormiddel van een eindtoets

Meet zelf het niveau door periodiek een toets te houden. Deze periodieke toetsen dienen als waardevol hulpmiddel voor zowel deelnemers als instructeurs om te verzekeren dat de opleiding voldoet aan de gestelde doelen en om de leerervaring te verbeteren.

Preventief herkennen van decubitus

Samen de wond- en decubituszorg steeds beter maken door kennisdeling. Door het preventief herkennen van (complexe) wonden door zorgprofessionals worden behandelingen en behandelmethodes steeds effectiever. Hierdoor ontstaat er kostenbesparing door kwaliteitsverbetering omdat we de kwaliteit van de zorg voor de patiënt kunnen verhogen en opnameduur kunnen verkorten. Met kostenbesparing tot gevolg.