Q Care Lunch & Learn

Preventie draait om dé juiste expertise. Voorkomen is niet alleen beter dan genezen, het zorgt er ook voor dat cliënten een betere kwaliteit van leven ervaren. Met als gevolg meer rust en werkplezier voor de zorgprofessional.

Daarom nodigen wij jou van harte uit voor een inspirerende en leerzame kennissessie over preventie, veiligheid en innovatieve zorgoplossingen. Speciaal gericht op ergotherapeuten. Deze kennissessie (Lunch & Learn) biedt een unieke gelegenheid om kennis te delen, nieuwe inzichten op te doen en waardevolle connecties te maken binnen ons vakgebied. Deelname is kosteloos. Vergeet je alleen niet om – via het contactformulier – aan te melden!

Details kennissessie voor ergotherapeuten:

  • Datum: Dinsdag 24 september
  • Tijd: 9:30 – 13:30 uur (incl. gratis lunch)
  • Locatie: Laarakkerweg 28, 5061 JR Oisterwijk (Q Care)
  • Aantal: Nodig je collega ook uit! Iedereen is welkom.
  • Deelname = geheel gratis
Volledige naam:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom je dit niet wilt missen!

  • Introductie Ekamove: Maak kennis met Q Care, dé landelijke specialist in hoogwaardige anti-decubitus hulpmiddelen. Ontdek hoe wij met de Ekamove automatische wisselligging kunnen toepassen bij jouw cliënten.
  • Kennisdeling: Laat je inspireren! We hebben meerdere toonaangevende sprekers uitgenodigd om te vertellen over de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van preventie, veiligheid en data. Zo zijn o.a. MOMO Medical, Human Protection & Q Care van de partij! Daarnaast zullen we op een later tijdstip nóg een aantal sprekers aankondigen. 
  • Interactie & netwerken: Deel ervaringen en leer van collega’s. Er is volop gelegenheid voor vragen, discussie en uitwisseling van best practices.
  • Heerlijke lunch: Geniet van een overheerlijke lunch, georganiseerd voor alle deelnemers bij Q Care op locatie. Een perfecte gelegenheid om informeel verder te praten en te netwerken.

Oplossingen bij onrust in de zorg

(Human Protection)
In de gezondheidszorg worden bij alle onrust- en risicosituaties producten en diensten van Human Protection ingezet om de situatie op een zo humaan mogelijke manier onder controle te krijgen.

Human Protection heeft al ruim 35 jaar ervaring in advies en oplossingen voor rust en veiligheid in de zorg. Human Protection biedt veilige en humane oplossingen voor rust. Ze zijn dé specialist in het creëren van rust en veiligheid en het bieden van zoveel mogelijk bewegingsvrijheid voor patiënten en bewoners.

Effectiever werken met de innovatieve oplossingen van Momo Medical

(Momo Medical)
De Momo BedSense App geeft de zorg inzicht en overzicht over alle bewoners op de afdeling van het verpleeghuis. De App is gekoppeld aan een bedsensor die onder het matras ligt.

Momo Medical heeft als doel om de patiëntveiligheid te ondersteunen met technologie. Ze realiseren dit door zorgverleners te voorzien van de juiste informatie op het juiste moment. Momo Medical gelooft dat technologie een belangrijke ondersteunende rol moet hebben in de zorg door het werk veiliger, prettiger en efficiënter te maken.

Voorkom decubitus met automatische wisselligging

(Q Care wond- en decubituszorg)
Q Care is exclusief distributeur van de Ekamove in Nederland. De Ekamove geeft automatische wisselligging aan een bedlegerige cliënt zonder de hulp van een zorgprofessional.

Het Ekamove systeem is ideaal om in te zetten bij cliënten die het risico lopen decubitus te ontwikkelen. Van thuiszorg tot aan verpleeghuis. De Ekamove neemt de wisselligging automatisch over en vermindert daardoor de impact en werkdruk op de persoon die de verzorgende rol op zich neemt. Tijdens deze kennissessie maak jij kennis met de voordelen van dit systeem.