Q CARE ACADEMIE

De Q Care Academie biedt specialistische trainingen voor zorgprofessionals. Ons doel is om de wond- en decubituszorg in Nederland te verbeteren. Via de academie delen onze verpleegkundigen hun kennis over complexe wonden, decubitus (doorliggen) en de behandeling daarvan.

Skin tears

Tijdens deze training gaan we ons verdiepen in de anatomie van de huid. Kennis van de anatomie van de huid is namelijk erg belangrijk om de huidschade bij skin tears te begrijpen. Aan de hand van beeldmateriaal leert u om huidletsel te classificeren volgens de twee meest gebruikte classificatiesystemen voor skin tears (Payne & Martin en STAR). We behandelen de volgende onderwerpen:

  • Anatomie van de huid & de huidlagen;
  • Definitie & risicofactoren;
  • Payne & Martin classificatiesysteem;
  • STAR classificatiesysteem;
  • Behandeling;
  • Preventie.

Kosten & studiepunten

Kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals o.a. het aantal deelnemers en opleidingsniveau. Hierover kunt u met ons contact opnemen. Onze lessen en trainingen zijn geaccrediteerd bij Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), waardoor deelnemers accreditatiepunten en een certificaat ontvangen.

Specialistische kennis van de Q Care Academie

Wij bieden specialistische scholing en trainingen voor zorgprofessionals. Doe mee met deze training en ervaar zelf de voordelen van de juiste wondzorg. Neem contact op via T: 013 522 0606 of vul onderstaand formulier in.

Naam:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.