HET JUIST INZETTEN VAN AD-HULPMIDDELEN

Iedereen verdient de beste zorg en een spoedig herstel. Complexe wonden en doorliggen staan dat herstel in de weg en verminderen het welzijn van de cliënt. Kies daarom voor decubituszorg van Q Care. Een breed assortiment aan anti-decubitus hulpmiddelen, snelle levering en volledig vergoed.

Uw flexibele partner voor decubituszorg!

Op zoek naar totale ontzorging bij decubituspreventie? Q Care is de landelijke autoriteit op het gebied van totale decubituszorg. Vraagt u bij ons een AD-matras aan dan komt een verpleegkundige van Q Care deze binnen 24-uur leveren en installeren. Passend bij de zorgsituatie van de patiënt. Dit is inclusief een uitgebreid verpleegkundig advies – direct aan het bed – en uitleg over het het systeem. Onze verpleegkundigen selecteren het beste passende matras aan de hand van een persoonlijke indicatie, waardoor de zorgmedewerker volledig wordt ontzorgt!

Daarnaast delen wij onze kennis met zorgprofessionals en zorginstellingen. Dit doen we door onze eigen professionele decubitusverpleegkundigen in te zetten voor het indiceren, het opstellen van een behandelplan en het leveren van de allerbeste AD-hulpmiddelen.Zo verhogen we de kwaliteit van zorg en preventie.

Onze decubitus verpleegkundigen indiceren, installeren en leveren (merkonafhankelijke) AD-hulpmiddelen, direct aan het bed.

Voorkom decubitus met dé gratis Q Care decubituslens

We zijn al ruim 20 jaar specialist in decubituspreventie. Om deze reden introduceren wij dan ook onze eigen Q Care decubituslens. Een praktisch hulpmiddel om het herkennen van drukplekken nog makkelijker te maken! Compact, handzaam en gemakkelijk om bij te hebben. Vraag hemgratisaan en kom samen met ons in actie tegen decubitus!

Naam(Vereist)
Ter info: Heeft uw organisatie of afdeling behoefte aan meer dan één decubituslens? Neem dan contact met ons op via T: 013 522 06 06 of info@qcare.nl en we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snelle levering door héél Nederland

We zijn actief door heel Nederland. Wij bezitten op dit moment 15 strategische service depots die onze landelijke dekking garanderen. Daarom kunnen we overal een passend AD-hulpmiddel, binnen 24-uur komen leveren. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan (merkonafhankelijke) hulpmiddelen is er voor iedere aandoening of zorgsituatie wel een oplossing. Op deze manier reduceren we de pijn en verbeteren we het comfort van de client. En dit allesvergoed door de zorgverzekeraar.

Opleiden en kennisdeling met onze Q Care Academie

Om samen met professionals de beste wond- en decubituszorg te bieden aan cliënten, is kennisdeling noodzakelijk. Q Care heeft eenprofessioneel kenniscentrumopgezet voor iedereen die inhoudelijk meer te weten wil komen over complexe wonden, decubitus en de behandeling ervan. Onze experts geven trainingen en cursussen waarmee u uw kennisniveau verbetert. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen omtrent preventie en decubituszorg? We komen graag met u sparren over de mogelijkheden.

Inzetten op preventie in plaats van genezing

Voor een toekomstbestendig zorgsysteem zal de sector flink moeten veranderen op het gebied van integrale samenwerking, verduurzaming, personeelstekorten in de zorg, preventie en digitalisering. Hoe kunnen we daar invulling aan geven?

“Als het gaat om preventie zien we Q Care als ‘best practice’. Dankzij de inzet van eigen gespecialiseerde decubitusverpleegkundigen is Q Care een kwalitatieve partner die ontzorgt met de inzet van de beste AD-hulpmiddelen en bijbehorende herindicaties, direct aan het bed. Op deze manier is er nóg meer aandacht voor preventie bij instellingen en zorgmedewerkers. Met als gevolg minder kosten voor curatieve zorg op de lange termijn en een hogere kwaliteit van leven voor de cliënt.” aldus Michel van Schaik (Rabobank).