HET JUIST INZETTEN VAN AD-HULPMIDDELEN

Iedereen verdient de beste zorg en een spoedig herstel. Complexe wonden en doorliggen staan dat herstel in de weg en verminderen het welzijn van de cliënt. Kies daarom voor decubituszorg van Q Care. Een breed assortiment aan anti-decubitus hulpmiddelen, snelle levering en volledig vergoed.

Uw flexibele partner voor decubituszorg!

Q Care is de landelijke autoriteit op het gebied van totale decubituszorg. Vraagt u bij ons een AD-matras aan dan komt een verpleegkundige van Q Care deze binnen 24-uur leveren en installeren. Passend bij de zorgsituatie van de patiënt. Dit is inclusief een uitgebreid verpleegkundig advies – direct aan het bed – en uitleg over het gebruik van het systeem. Op deze manier ontzorgen we zorgprofessionals volledig bij de inzet van een AD-matras. Onze verpleegkundigen selecteren een (merkonafhankelijk) matras aan de hand van een indicatie.

Verder delen wij onze kennis met zorgprofessionals en zorginstellingen. Dit doen we door onze eigen professionele decubitusverpleegkundigen in te zetten voor het indiceren, het opstellen van een behandelplan en het leveren van hulpmiddelen. Zo verhogen we de kwaliteit van zorg en preventie. Tot slot kunnen cliënten rekenen op een hoogwaardig en hygiënisch AD-matras. Door het hergebruik van hulpmiddelen, zorgen we bovendien dat de allerbeste producten voor iedereen binnen handbereik zijn. Zo dragen we bij aan eentoegankelijke en betaalbare zorg

Onze decubitus verpleegkundigen indiceren, installeren en leveren (merkonafhankelijke) AD-hulpmiddelen, direct aan het bed.

Snelle levering door héél Nederland

We zijn actief door heel Nederland. Wij bezitten op dit moment 15 strategische service depots die onze landelijke dekking garanderen. Daarom kunnen we overal een passend AD-hulpmiddel, binnen 24-uur komen leveren. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan (merkonafhankelijke) hulpmiddelen is er voor iedere aandoening of zorgsituatie wel een oplossing. Op deze manier reduceren we de pijn en verbeteren we het comfort van de client. En dit allesvergoed door de zorgverzekeraar.

Opleiden en kennisdeling met onze Q Care Academie

Om samen met professionals de beste wond- en decubituszorg te bieden aan cliënten, is kennisdeling noodzakelijk. Q Care heeft eenprofessioneel kenniscentrumopgezet voor iedereen die inhoudelijk meer te weten wil komen over complexe wonden, decubitus en de behandeling ervan. Onze experts geven trainingen en cursussen waarmee u uw kennisniveau verbetert. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen omtrent preventie en decubituszorg? We komen graag met u sparren over de mogelijkheden.

Meer tijd overhouden voor échte zorg!

Wilt u ook meer tijd overhouden voor échte zorg? Door het tekort aan zorgpersoneel en de vele handelingen die gedaan moeten worden, schieten zorgtaken er vaak bij in. Meer tijd overhouden voor échte zorg is belangrijk voor de cliënt én het werkplezier van de zorgprofessional. Q Care ontzorgt en ondersteunt de zorgprofessional bij de de levering van AD-hulpmiddelen, indicaties en de behandeling van doorligplekken. Met oog voor het welzijn van de cliënt. Op deze manier heeft de zorgprofessional nóg meer aandacht voor de menselijk kant van de zorg. Vraagdirect een AD-matrasbij ons aan!

Preventie is het sleutelwoord van de toekomstige zorg! Q Care als 'best practice' door Michel van Schaik (Rabobank)

Download ons gratis jubileummagazine!

Vul uw gegevens in en ontvang direct ons jubileummagazine omtrent totale wond- en decubituszorg! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in preventie en de behandeling van decubitus. Want de zorg van morgen begint vandaag!

Volledige naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.