EXPERT IN WOND- EN DECUBITUSZORG

Iedereen verdient de beste zorg en een spoedig herstel. Complexe wonden en doorliggen staan dat herstel in de weg en verminderen het welzijn van cliënten. Daarom biedt Q Care wond- en decubituszorg van de allerhoogste kwaliteit. Onafhankelijk, gecertificeerd en volledig vergoed.

Uw flexibele partner voor decubituszorg!

Q Care biedt een totaalpakket op het gebied van wond- en decubituszorg aan cliënten en zorgprofessionals. Dat doen we vanuit de eenvoudige gedachte dat iedereen de allerbeste zorg verdient. Zorg die bijdraagt aan een spoedig herstel en een optimale kwaliteit van leven.

Wij zijn een autoriteit op het gebied vantotale wondzorgWij bieden praktische wond- en decubituszorg aan elke cliënt die daar behoefte aan heeft. Naast getrainde zorgverleners, zorgen wij ook voor de juiste hulpmiddelen. Van AD-matras tot aan wondverbandmaterialen. Verder delen wij onze kennis met zorgprofessionals, afdelingen en instellingen. Dit doen we door wondexperts in te zetten voor het indiceren, het opstellen van een behandelplan en het leveren van anti-decubitus hulpmiddelen. Zo verhogen we de kwaliteit van zorg en verlagen we het risico op decubitus. Tot slot kunnen cliënten rekenen op een hoogwaardig en hygiënisch anti-decubitusmatras. Door het hergebruik van hulpmiddelen, zorgen we bovendien dat de allerbeste producten voor iedereen binnen handbereik zijn. Zo dragen we bij aan eentoegankelijke en betaalbare zorg

De cliënt staat altijd centraal

Sinds onze oprichting in 2001 worden wij gedreven door de wil om de beste te zijn, voortdurend in beweging te blijven en altijd voorop te willen lopen. Anders naar de markt kijken, innoveren, doorpakken; het is de enige manier waarop wij willen en kunnen werken. Verschillende certificaten laten zien dat wij ons vak verstaan en de voorgeschreven protocollen nauwgezet volgen. Dat neemt niet weg dat wij dicht bij onze cliënten staan. Daarom gaanonze eigen decubitusverpleegkundigenop bezoek bij de cliënt. De cliënt staat bij ons altijd centraal en daar zijn we trots op.

Kennisdeling met onze Q Care Academie

Om samen met professionals de beste wond- en decubituszorg te bieden aan cliënten, is kennisdeling noodzakelijk. Q Care heeft eenprofessioneel kenniscentrumopgezet voor iedereen die inhoudelijk meer te weten wil komen over complexe wonden, decubitus en de behandeling ervan. Onze experts geven trainingen en cursussen waarmee u uw kennisniveau verbetert.

De kracht van een familiebedrijf

Familiebedrijven richten zich niet op de korte termijn, maar kijken naar de toekomst. Wij zijn in alle opzichten een familiebedrijf. Wij hechten aan warme, langdurige relaties met onze medewerkers en streven naar langdurige partnerschappen met onze toeleveranciers. Tegelijkertijd zijn de lijnen kort en kunnen we razendsnel schakelen.