EXPERT IN WOND- EN DECUBITUSZORG

Iedereen verdient de beste zorg en een spoedig herstel. Complexe wonden en doorliggen staan dat herstel in de weg en verminderen het welzijn van cliënten. Daarom biedt Q Care wond- en decubituszorg van de allerhoogste kwaliteit. Onafhankelijk, gecertificeerd en volledig vergoed.

Uw flexibele partner voor decubituszorg!

Q Care is de landelijke autoriteit op het gebied van totale decubituszorg. Vraagt u bij ons een AD-matras aan dan komt een verpleegkundige van Q Care deze binnen 24-uur leveren en installeren. Passend bij de zorgsituatie van de patiënt. Dit is inclusief een uitgebreid verpleegkundig advies – direct aan het bed – en uitleg over het gebruik van het systeem. Op deze manier ontzorgen we zorgprofessionals volledig bij de inzet van een AD-matras. Onze verpleegkundigen selecteren een (merkonafhankelijk) matras aan de hand van een indicatie.

Verder delen wij onze kennis met zorgprofessionals en zorginstellingen. Dit doen we door onze eigen professionele decubitusverpleegkundigen in te zetten voor het indiceren, het opstellen van een behandelplan en het leveren van hulpmiddelen. Zo verhogen we de kwaliteit van zorg en preventie. Tot slot kunnen cliënten rekenen op een hoogwaardig en hygiënisch AD-matras. Door het hergebruik van hulpmiddelen, zorgen we bovendien dat de allerbeste producten voor iedereen binnen handbereik zijn. Zo dragen we bij aan eentoegankelijke en betaalbare zorg

Onze decubitus verpleegkundigen indiceren, installeren en leveren (merkonafhankelijke) AD-hulpmiddelen, direct aan het bed.

Snelle levering door heel Nederland

We zijn actief door heel Nederland. Wij bezitten op dit moment 15 strategische service depots die onze landelijke dekking garanderen. Daarom kunnen we overal een passend AD-hulpmiddel, binnen 24-uur komen leveren. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan (merkonafhankelijke) hulpmiddelen is er voor iedere aandoening of zorgsituatie wel een oplossing. Op deze manier reduceren we de pijn en verbeteren we het comfort van de client.

De cliënt staat altijd centraal

Sinds onze oprichting in 2001 worden wij gedreven door de wil om de beste te zijn, voortdurend in beweging te blijven en altijd voorop te willen lopen. Anders naar de markt kijken, innoveren, doorpakken; het is de enige manier waarop wij als familiebedrijf willen en kunnen werken. Verschillende certificaten laten zien dat wij ons vak verstaan en de voorgeschreven protocollen nauwgezet volgen. Dat neemt niet weg dat wij dicht bij de cliënt staan en juist de menselijke zorg centraal zetten. Daarom gaan altijdonze eigen decubitusverpleegkundigenop bezoek bij de cliënt.

Kennisdeling met onze Q Care Academie

Om samen met professionals de beste wond- en decubituszorg te bieden aan cliënten, is kennisdeling noodzakelijk. Q Care heeft eenprofessioneel kenniscentrumopgezet voor iedereen die inhoudelijk meer te weten wil komen over complexe wonden, decubitus en de behandeling ervan. Onze experts geven trainingen en cursussen waarmee u uw kennisniveau verbetert. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen omtrent preventie en decubituszorg? We komen graag met u sparren over de mogelijkheden.

Preventie is het sleutelwoord van de toekomstige zorg! Q Care als 'best practice' door Michel van Schaik (Rabobank)