NIEUWS

Op zoek naar dé beste hulpmiddelen en decubituszorg? Q Care heeft jarenlange ervaring in het juist inzetten van anti-decubitus hulpmiddelen en preventie op maat!

Nieuwsbericht certificering

ISO certificering met succes verlengd!

Q Care is geslaagd voor de hercertificering van de ISO certificaten ISO 9001 & ISO 13485. Daarnaast hebben we succesvol onze nieuwe certificering 14001 behaald. ISO 14001 is dé basis voor milieumanagement als onderdeel van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het zijn vaak intensieve dagen waarbijdiverse proceduresonder de loep worden genomen. De eisen waaraan moet worden voldaan liggen op het gebied van klantgerichtheid, wetgeving, bedrijfsvoering, procesbeheersing, resultaten en het bijstellen van plannen, processen en activiteiten. Tijdens de audit wordt beoordeeld of de processen en procedures op een juiste wijze worden uitgevoerd en vastgelegd.

Wij borgen gezamenlijk met onze enthousiaste en vakkundige collega’s dekwaliteitseisendie eveneens belangrijk zijn voor onze klanten en cliënten. Daarmee zijn zij gewaarborgd van de omschreven processen van indiceren, adviseren, verstrekken, installeren en beheren van anti-decubitus hulpmiddelen. En tevens dat het onderhouden, repareren, reinigen en desinfecteren van medische hulpmiddelen aan de gestelde eisen voldoet! Het auditteam heeft tijdens het onderzoek met overtuiging gezien, dat we werken conform de normeisen en bevestigt dat aan alle auditdoelstellingen is voldaan.

“Door ons te laten certificeren is het mogelijk om onze processen te monitoren en eventuele verbeteringen door te voeren. Om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden aan onze klanten en cliënten.” Vertelt Jos – Operationeel Manager bij Q Care.

Nieuw certificaat ISO14001

Q Care is ‘circulair by design’ en grondlegger van een circulair, duurzaam en kwalitatief huurmodel voor de decubituszorg. Zo werken we als maatschappelijk betrokken organisatie samen aan verschillende duurzame initiatieven en geloven we in een circulaire bedrijfsvoering waarin we onze anti-decubitus matrassen hergebruiken en opnieuw inzetten. Met ISO 14001 laten we zien dat we een duurzaam familiebedrijf zijn dat oog heeft voor het milieu. Het daagt ons uit om – in lijn met de Green Deal 3.0 – dagelijks bezig te zijn met het continu verbeteren van onze processen en het minimaliseren van verspilling. Met oog voor het milieu en het klimaat voor toekomstige generaties.

Zorg voor kwaliteit

Wist u dat Q Care al 14 jaar achter elkaar succesvol is gecertificeerd? Daarnaast is Q Care de initiator van de huidige ISO 13485 standaard in de markt voor anti-decubitus hulpmiddelen en daarmee dus als eerste de hoogwaardige kwaliteitsstandaard heeft bepaald. Het zit in onze genen om de decubituszorg ieder jaar weer beter te maken met behulp van innovatieve en effectieve oplossingen. Zo garanderen we de kwaliteit en veiligheid voor onze cliënten.

Wil je ook duurzaam samenwerken in de zorg?

Volledige naam(Vereist)