ACADEMIE

De Q Care Academie biedt specialistische opleidingen en trainingen voor zorgprofessionals. Ons doel is om de wond- en decubituszorg in Nederland te verbeteren. Via de Academie delen onze verpleegkundigen en wondconsulenten hun kennis over complexe wonden, decubitus (doorliggen) en de behandeling daarvan.

Is de Q Care Academie interessant voor uw organisatie

Q Care Academie is het kenniscentrum met gepassioneerde wond- en decubitus experts. Ons doel is de kwaliteit van de zorg, zorgprofessionals en (zorg)organisaties te verbeteren. Dit doen we door te innoveren, kennis te ontwikkelen en te delen. Zo verbeteren we de kwaliteit van wond- en decubituszorg bij onze zorgpartners en maken we de wondzorg voor iedereen toegankelijker. Met ons geaccrediteerde scholingsaanbod helpen wij bij het nog beter te herkennen en behandelen van complexe wonden en decubitus.

De specialistische opleidingen van de Q Care Academie

De Q Care Academie biedt specialistische opleidingen en trainingen voor zorgprofessionals. Ons doel is om de wond- en decubituszorg in Nederland te verbeteren. Via de Q Care Academie delen onze (wond)specialisten hun kennis over complexe wonden, decubitus en de behandeling daarvan. Wij bieden graag onze expertise aan met de kwaliteit die u van Q Care wond- en decubituszorg gewend bent! Dit doen we o.a. door:

  • E-Learning;
  • Interactieve klinische lessen (klassikaal of digitaal);
  • Praktijktrainingen;
  • Onderzoek;
  • Bedside teaching;

Maak kennis met de Q Care E-Learning

Met onze module leert u stap voor stap, in een moderne leeromgeving, complexe wonden en decubitus nog beter te herkennen, te beoordelen en te behandelen. Met praktijkgerichte informatie, heldere animaties en een praktische wondtraining zijn onze lesmodules onderscheidend en op het hoogste niveau van softwareontwikkeling. U wordt stap voor stap door de lesstof begeleid. Elk hoofdstuk wordt afgerond met een eindtoets. Is de toets gehaald, dan kunnen cursisten het certificaat direct downloaden in het online dashboard en zo hun accreditatie punten ontvangen.