SERVICE & PRODUCTEN

Q Care wil wond- en decubituszorg in Nederland blijven verbeteren. Dit doen wij door onze kennis en ervaring te delen met professionals in de zorg. We ondersteunen ze graag in hun werk en bieden ook geaccrediteerde opleidingen over wond- en decubituszorg.

Samen werken aan de beste wond- en decubituszorg

Krijgt u als zorgprofessional te maken met de verzorging van complexe wonden of decubitus? En wilt u advies of ondersteuning in de verzorging? Dan bent u bij Q Care aan het juiste adres. Wij ontzorgen zorgprofessionals op twee manieren. U kunt ons inschakelen als u direct hulp nodig heeft bij de verzorging van complexe wonden of doorligplekken bij een cliënt. Daarnaast bieden we via ons eigen kenniscentrum ook verschillende cursussen en opleidingen aan gericht op wondzorg en decubitus.

Q Care heeft jarenlange ervaring in wond- en decubituszorg: onze wondspecialisten hebben allemaal een afgeronde opleiding aan de Erasmus MC Zorgacademie tot wondverpleegkundige, met een extra specialisatie tot wond- en decubitusconsulent(e). Ook delen we graag onze specialistische kennis over wondzorg en decubitus met andere zorgprofessionals. Via onze Q Care Academie bieden we tal van specialistische opleidingen en trainingen die bijdragen aan het bieden van de beste zorg.

Reparatie, onderhoud & keuringen!

Q Care levert totale wond-en decubituszorg! Zo ontwikkelen en verzorgen we (medische) hulpmiddelen voor depreventieen behandeling van complexe wonden en decubitus. Om onze kwaliteit te borgen zijn we ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd. Onze eigen technische afdeling is verantwoordelijk voor de reparatie, periodiek onderhoud en keuringen van onze anti-decubitus hulpmiddelen. Na hetreinigen en desinfecterenworden de matrassen weer samengevoegd met de pompen en worden de complete systemen onderworpen aan een technische inspectie. Zo kunt u er vanuit gaan dat u een veilig hulpmiddel krijgt dat aantoonbaar aan de verplichte veiligheidseisen voldoet. Daarnaast verlengen we de levensduur en voorkomen we storingen. Op deze manier dragen wij bij aan een duurzamere wereld.