SERVICE & PRODUCTEN

Q Care wil wond- en decubituszorg in Nederland blijven verbeteren. Dit doen wij door onze kennis en ervaring te delen met professionals in de zorg. We ondersteunen ze graag in hun werk en bieden ook geaccrediteerde opleidingen over wond- en decubituszorg.

Kies voor persoonlijke wisselligging

Voorkom decubitus door automatische wisselligging

Wist u dat Q Care exclusief distributeur is van de Ekamove in Nederland? De Ekamove geeft automatische wisselligging aan een bedlegerige cliënt zonder de hulp van een verpleegkundige of zorgverlener. Het systeem bevat uitgebreide instellingsmogelijkheden, waardoor wisselligging nauwkeurig op de situatie van de cliënt kan worden ingesteld. Bij de Ekamove is zowel de linker- als rechterzijde individueel instelbaar. Dit kan tot maximaal 30 graden. Ook is het mogelijk om beide zijdes gecombineerd in te zetten voor een optimale persoonlijke wisselligging. Tevens biedt de Ekamove ook de mogelijkheid om de rugverstelling voor de cliënt in te stellen tot een hoek van maximaal 45 graden.

Het systeem bevat twee luchtcompartimenten, elk voorzien van een sensor, die op de bedbodem bevestigd worden. Door middel van een tweetal slangen worden deze luchtcompartimenten verbonden met het Ekamove bedieningspaneel. Via dit bedieningspaneel is de wisselligging in tijd en laterale positie instelbaar! De Ekamove voorziet tevens in een zorgstand, waardoor de automatische positionering tijdelijk stopgezet kan worden voor de duur van de verzorging.

Onmisbaar tegen decubitus vanwege deze eigenschappen;

  • Géén extra werkzaamheden of fysieke belasting voor zorgverleners om wisselligging toe te passen;
  • Optimale drukverdeling, afgestemd op de situatie van de cliënt, ter preventie en behandeling van decubitus;
  • Positionering is automatisch instelbaar voor zowel overdag als in de avond en nacht;
  • Door de zachtaardige wijze van wisselligging uitermate geschikt voor cliënten die veel pijn ondergaan;
  • De cliënt hoeft niet wakker te worden gemaakt, wat een gezonde nachtrust ten goede komt;
  • Uitgebreide instellingsmogelijkheden voor een persoonlijke automatische wisselligging voor de cliënt.

Exclusief distributeur Ekamove!

De Ekamove is overal inzetbaar. Van thuiszorg tot aan verpleeghuis. Het Ekamove systeem is ideaal om in te zetten bij cliënten die risico lopen decubitus te ontwikkelen. De Ekamove neemt de wisselligging automatisch over en vermindert daardoor de impact en werkdruk op de persoon die de verzorgende rol op zich neemt. Q Care is de exclusieve distributeur voor Ekamove in Nederland. Wij zijn uw partner als het gaat om verkoop, verhuur, service en onderhoud van dit innovatieve systeem voor automatische wisselligging. Daarnaast kunnen wij u ook service- en onderhoudscontracten aanbieden.

Onderhoud, reiniging en desinfectie

Als exclusief distributeur van de Ekamove hebben we de expertise en diensten in huis om onderhoud, technische keuringen en updates te verzorgen voor de Ekamove. Q Care biedt u de mogelijkheid om periodiek uw eigendomssystemen te controleren en technisch te onderhouden, waardoor u altijd een hoogwaardig systeem heeft. Daarnaast kan de Ekamove door Q Care professioneel gereinigd en gedesinfecteerd worden, in een daarvoor speciaal voor Q Care ontwikkelde professionele wasstraat. Zo voldoen onze anti-decubitus hulpmiddelen altijd aan de geldende kwaliteitsnormen. Wij reinigen en desinfecteren uw systemen altijd conform de internationale standaarden ISO 9001 & ISO 13485 voor medische hulpmiddelen.

Naam
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.