HET BEST PASSENDE AD-MATRAS LENEN

Wist u dat Q Care exclusief distributeur is van de Ekamove in Nederland? De Ekamove geeft automatische wisselligging aan een bedlegerige cliënt zonder de hulp van een verpleegkundige of zorgverlener.

Voorkom decubitus met automatische wisselligging

Wist u dat Q Care exclusief distributeur is van de Ekamove in Nederland? De Ekamove geeft automatische wisselligging aan een bedlegerige cliënt zonder de hulp van een verpleegkundige of zorgverlener. Het systeem bevat uitgebreide instellingsmogelijkheden, waardoor wisselligging nauwkeurig op de situatie van de cliënt kan worden ingesteld. Bij de Ekamove is zowel de linker- als rechterzijde individueel instelbaar. Dit kan tot maximaal 30 graden. Ook is het mogelijk om beide zijdes gecombineerd in te zetten voor een optimale persoonlijke wisselligging.

Het systeem bevat twee luchtcompartimenten, elk voorzien van een sensor, die op de bedbodem bevestigd worden. Door middel van een tweetal slangen worden deze luchtcompartimenten verbonden met het Ekamove bedieningspaneel. Via dit bedieningspaneel is de wisselligging in tijd en laterale positie instelbaar! De Ekamove voorziet tevens in een zorgstand, waardoor de automatische positionering tijdelijk stopgezet kan worden voor de duur van de verzorging.

Onmisbaar tegen decubitus vanwege deze eigenschappen;

  • Géén extra werkzaamheden of fysieke belasting voor zorgverleners om wisselligging toe te passen;
  • Optimale drukverdeling, afgestemd op de situatie van de cliënt, ter preventie en behandeling van decubitus;
  • Positionering is automatisch instelbaar voor zowel overdag als in de avond en nacht;
  • Door de zachtaardige wijze van wisselligging uitermate geschikt voor cliënten die veel pijn ondergaan;
  • De cliënt hoeft niet wakker te worden gemaakt, wat een gezonde nachtrust ten goede komt;
  • Uitgebreide instellingsmogelijkheden voor een persoonlijke automatische wisselligging voor de cliënt.

De Ekamove is overal inzetbaar

Het Ekamove systeem is ideaal om in te zetten bij cliënten die het risico lopen decubitus te ontwikkelen. Vanthuiszorgtot aanverpleeghuis.De Ekamove neemt de wisselligging automatisch over en vermindert daardoor de impact en werkdruk op de persoon die de verzorgende rol op zich neemt. Wij zijn deexclusieve distributeurvoor Ekamove in Nederland. Wij zijn uw partner als het gaat om verkoop, verhuur, service- en onderhoud van dit innovatieve systeem voor automatische wisselligging. Vraag via onderstaand formulier een gratis productdemonstratie aan en ervaar het gemak!

Onderhoud & reiniging Ekamove

We hebben de expertise en diensten in huis om onderhoud, technische keuringen en updates te verzorgen voor de Ekamove. Wij bieden u de mogelijkheid om periodiek uw eigendomssystemen te controleren en technisch te onderhouden, waardoor u altijd een hoogwaardig systeem heeft. Daarnaast kan de Ekamove door ons professioneel gereinigd en gedesinfecteerd worden. Wij reinigen uw systeem altijd conform de internationale standaardenISO 9001 & ISO 13485voor medische hulpmiddelen. Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend informatie aan over de Ekamove en ervaar de voordelen.

Naam:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.