EXPERT IN WOND- EN DECUBITUSZORG

Iedereen verdient de beste zorg en een spoedig herstel. Complexe wonden en doorliggen staan dat herstel in de weg en verminderen het welzijn van cliënten. Daarom biedt Q Care wond- en decubituszorg van de allerhoogste kwaliteit. Onafhankelijk, gecertificeerd en volledig vergoed.

Q Care in beeld

Hoe zorgen we ervoor dat we de beste wond- en decubituszorg verlenen aan onze cliënten en zorgpartners? Door te blijven investeren in onze eigen wond- en decubitusverpleegkundigen en dienstverlening. Ook delen we graag onze kennis via de Q Care Academie en Q Care E-Learning. Zo maken we het gezamenlijk mogelijk om de beste wond- en decubituszorg te leveren. Bekijk onze films en krijg een nóg beter beeld van onze organisatie.

Q Care wond- en decubituszorg

Q Care biedt een totaalpakket op het gebied van wond- en decubituszorg aan cliënten en zorgprofessionals. Dat doen we vanuit de eenvoudige gedachte dat iedereen de allerbeste zorg verdient. Zorg die bijdraagt aan een spoedig herstel en een optimale kwaliteit van leven. Om samen met professionals de beste wond- en decubituszorg te bieden aan cliënten, is kennisdeling noodzakelijk. Q Care heeft een kenniscentrum opgezet voor iedereen die inhoudelijk meer te weten wil komen over complexe wonden, decubitus en de behandeling ervan. Via de Q Care Academie geven onze experts trainingen en cursussen waarmee we uw kennisniveau naar een hoger niveau tillen!