NIEUWS

Op zoek naar dé beste hulpmiddelen en decubituszorg? Q Care heeft jarenlange ervaring in het juist inzetten van anti-decubitus hulpmiddelen en preventie op maat!

Online lesmodules in het kort

Lesmodules van de Q Care E-learning!

Als oplossing voor kennisoverdracht, het vergroten van inzicht en het trainen van vaardigheden is de E-learning van de Q Care Academie een ideaal en onmisbaar middel voor uw (zorg)organisatie! De kwaliteit van de Q Care E-learning uit zich in de aansluiting bij uw doelgroep, een passend en informatief platform met duidelijke inhoud en leerdoelen. Er is een compleet opleidingsaanbod beschikbaar die samen met wond- en decubitusexperts is ontwikkeld! Ook de kennis van wond- en decubituszorg binnen uw organisatie bevorderen?

1.) Maak kennis met onze lesmodules

Wordt stap voor stap door de lesmodules begeleid.

Voorbeelden-E-Learning

2.) Geef het juiste antwoord & test uw kennis

Volg de casuïstiek rondom de wond- en decubituszorg. Kies doormiddel van interactieve visuals de juiste behandeling en blijf ontwikkelen!

Voorbeelden-E-Learning-Casuistiek

3.) Resultaten bekijken & interpreteren

Snel het niveau ontdekken? Elk hoofdstuk wordt afgerond met een eindtoets.

Voorbeelden-E-Learning-Eindtoets

4.) Informatie & inspiratie voor zorgprofessionals

Informatie teruglezen? Dit is mogelijk tot 3 maanden na het behalen van de eindtoets. Onze kennisbank is dé plek waar gedetailleerde informatie over wond- en decubituszorg terug te vinden is. De online leeromgeving voldoet aan (inter)nationale richtlijnen en is zorgvuldig ontwikkeld met specialisten.

Voorbeelden-E-Learning-Naslagwerk

5.) Gegevens overzichtelijk beheren in één dashboard

U heeft inzicht in alle resultaten en gegevens middels het management dashboard. Zijn de toetsen behaald? Dan kunnen cursisten direct het certificaat downloaden vanuit het gebruiksvriendelijke dashboard. De accreditatiepunten worden automatisch bijgeschreven in het kwaliteitsregister.

Voorbeelden-E-Learning-Management-Dashboard

6.) Opleidingen voor wond- & decubituszorg op niveau

U wilt dat zorgprofessionals zich ontwikkelen in hun eigen tempo? Met onze E-learning bent u zelf in staat om lessen op MBO en HBO* niveau aan te bieden. De Q Care E-learning bestaat uit de volgende modules:

• Basis wondzorg (*Plus+)
• Decubitus (*Plus+)
• IAD & intertrigo (*Plus+)
• Skin tears (*Plus+)
• Ulcus Cruris | Open been (*Plus+)
• Diabetische voet (*Plus+)

Wellicht ook interessant?

Online lesmodules in het kort

Lesmodules van de Q Care E-learning! Als oplossing voor kennisoverdracht, het vergroten van inzicht en het trainen van vaardigheden is de E-learning van de Q Care Academie een ideaal en onmisbaar middel voor uw (zorg)organisatie! De kwaliteit van de Q Care E-learning uit zich in de aansluiting bij uw doelgroep, een passend en informatief platform […]

Lees verder

Kennisbevordering met de Q Care Academie

Verbreed de kennis van wond- en decubitus! Heeft u in uw organisatie met decubitus of complexe wonden te maken? De Q Care Academie biedt uiteenlopende leertrajecten aan voor verpleegkundigen, verzorgenden, ergotherapeuten, paramedici en specialisten ouderengeneeskundige. Wij verzorgen zowel individuele opleidingen als trajecten voor afdelingen en instellingen. Dit alles op het gebied van wondzorg, verschillende typen […]

Lees verder

Voordelen van de Q Care E-Learning

De Q Care E-Learning in het kort! Als oplossing voor kennisoverdracht, het vergroten van inzicht en het trainen van vaardigheden is de E-learning van de Q Care Academie een ideaal en onmisbaar middel voor uw organisatie! De kwaliteit van de Q Care E-learning uit zich in de aansluiting bij uw doelgroep, een passend en informatief […]

Lees verder

Introductie Q Care E-Learning

Verbeter de effectiviteit van opleiden! Met onze modules leert u stap voor stap, in een moderne online omgeving, complexe wonden en decubitus nog beter te herkennen, te beoordelen en te behandelen. Met praktijkgerichte informatie, heldere animaties en een praktische wondtraining is deze online opleiding onmisbaar voor zorgprofessionals en zorgorganisaties. De Q Care E-Learning is ontwikkeld […]

Lees verder