Q CARE ACADEMIE

De Q Care Academie biedt specialistische opleidingen en trainingen voor zorgprofessionals. Ons doel is om de wond- en decubituszorg in Nederland te verbeteren. Via de academie delen onze verpleegkundigen hun kennis over complexe wonden, decubitus (doorliggen) en de behandeling daarvan.

Online lesmodules in het kort!

Als oplossing voor kennisoverdracht, het vergroten van inzicht en het trainen van vaardigheden is de E-learning van de Q Care Academie een ideaal en onmisbaar middel voor zorgorganisaties. De kwaliteit van de Q Care E-learning uit zich in de aansluiting bij uw doelgroep, een passend en informatief platform met duidelijke inhoud en leerdoelen. Er is een compleet opleidingsaanbod beschikbaar die samen met wond- en decubitusexperts is ontwikkeld!

1.) Maak kennis met onze lesmodules

Wordt stap voor stap door de lesmodules begeleid.

Voorbeelden-E-Learning

2.) Geef het juiste antwoord & test uw kennis

Volg de casuïstiek rondom de wond- en decubituszorg. Kies doormiddel van interactieve visuals de juiste behandeling en blijf ontwikkelen!

Voorbeelden-E-Learning-Casuistiek

3.) Resultaten bekijken & interpreteren

Snel het niveau ontdekken? Elk hoofdstuk wordt afgerond met een eindtoets.

Voorbeelden-E-Learning-Eindtoets

4.) Informatie & inspiratie voor zorgprofessionals

Informatie teruglezen? Dit is mogelijk tot 3 maanden na het behalen van de eindtoets. Onze kennisbank is dé plek waar gedetailleerde informatie over wond- en decubituszorg terug te vinden is. De online leeromgeving voldoet aan (inter)nationale richtlijnen en is zorgvuldig ontwikkeld met specialisten.

Voorbeelden-E-Learning-Naslagwerk

5.) Gegevens overzichtelijk beheren in één dashboard

U heeft inzicht in alle resultaten en gegevens middels het management dashboard. Zijn de toetsen behaald? Dan kunnen cursisten direct het certificaat downloaden vanuit het gebruiksvriendelijke dashboard. De accreditatiepunten worden automatisch bijgeschreven in het kwaliteitsregister.

Voorbeelden-E-Learning-Management-Dashboard

6.) Opleidingen voor wond- & decubituszorg op niveau

U wilt dat zorgprofessionals zich ontwikkelen in hun eigen tempo? Met onze E-learning bent u zelf in staat om lessen op MBO en HBO niveau aan te bieden. De Q Care E-learning bestaat uit de volgende modules:

  • Complexe wondzorg
  • Decubituszorg
  • IAD & intertrigo
  • Skin tears

Meer weten over de E-Learning van de Q Care Academie?

De kennis van wond- en decubituszorg binnen uw organisatie bevorderen?  Tijdens een korte demo laten we u graag kennismaken met ons moderne online lespakket. Zo kunt u een volledig beeld krijgen van onze E-learning. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.