Doe hier uw aanvraag voor een anti-decubitus hulpmiddel. We hebben met alle zorgverzekeraars in Nederland een overeenkomst om te mogen leveren. Let op! Dit is geen machtigingsformulier.

Geboortedatum cliënt:(Vereist)
Naam cliënt:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

✓ Direct bestellen zonder wachttijd

Vraag direct dé beste AD-hulpmiddelen bij ons aan! Zonder wachttijd en meteen (telefonisch) geholpen door onze enthousiaste klantenservice. Wij bieden een complete ontzorging aan bij de aanvraag van een passend anti-decubitus hulpmiddel. Van levering tot aan installatie.

✓ Breed aanbod AD-hulpmiddelen

Er zijn verschillende typen matrassen die specifiek kunnen worden ingezet ter preventie of juist om druk- en schuifkrachten te verminderen. Actieve systemen hebben een elektrisch aangedreven pomp die luchtcellen in het matras afwisselend opblazen en leeg laten lopen. Reactieve systemen zijn gemaakt van speciale typen traagschuim die zich naar het lichaam van de patiënt vormen. Het juiste matras wordt bepaald aan de hand van een indicatiestelling direct aan het bed.

✓ Snelle levering gegarandeerd

Wij leveren en installeren AD-matrassen in héél Nederland. Waar nodig binnen 24-uur. Hierbij wordt de levering van het AD-matras plus de installatie compleet uit handen genomen door een Q Care verpleegkundige. Dit noemen wij supersnelle levering met persoonlijke aandacht! Deze “Q Care werkwijze” is uniek en gaat op basis van een medische anamnese die bij de cliënt thuis of in de zorginstelling direct aan het bed plaatsvindt!

✓ Levering door héél Nederland

Q Care ook bij u in de buurt? Wij bezitten op dit moment 15 strategische service depots die onze landelijke dekking garanderen. Daarom kunnen we overal een passend AD-hulpmiddel, binnen 24-uur komen leveren. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan (merkonafhankelijke) AD-hulpmiddelen is er voor iedere decubituscategorie wel een oplossing. Dat is de kracht van Q Care!

✓ Indicatiestelling & installatie direct aan het bed

Wat ons uniek maakt is dat een gespecialiseerde verpleegkundigen van Q Care optimaal kijkt naar de zorgsituatie van de cliënt. Dit doen we door een zorgvuldige anamnese direct aan het bed. Na deze anamnese installeren we direct het best passende AD-systeem, waardoor zorgmedewerkers meer tijd overhouden voor andere zorgtaken. Daarnaast houden we de decubitussituatie nauwlettend in de gaten door periodieke herindicaties.