NIEUWS

Op zoek naar dé beste hulpmiddelen en decubituszorg? Q Care heeft jarenlange ervaring in het juist inzetten van anti-decubitus hulpmiddelen en preventie op maat!

Dag van de Zorg

Q Care viert de Dag van de Zorg

Q Care is betrokken met alle zorghelden! Zo maken zorgprofessionals, verzorgenden en verpleegkundigen écht het verschil. Daarom zetten wij alle zorgtoppers nog eens extra in het zonnetje!

Together we care!

We vieren deDag van de Zorg.We zijn trots op alle zorgprofessionals. Bedankt jullie zijn échte toppers! Daarom geven we graag een mooi zorgcadeau weg! OnzeQ Care decubituslensis een handig hulpmiddel om drukplekken snel te herkennen. Dé Q Care decubituslens is compact, handzaam en gemakkelijk om bij te hebben. Vraag hem hierondergratisaan.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom een Dag van de Zorg?

Verpleegkundigen en verzorgenden zijn dag en nacht aan het werk om de totale zorg rondom de patiënt te coördineren, bewaken en te verbeteren. Een nobel doel, waarvoor wij graag onze waardering tonen. Dit doen we op de internationale Dag van de Zorg. Over heel de wereld is er op deze dag extra aandacht voor de zorg. Bovendien is 12 mei de geboortedag vanFlorence Nightingale.Zij is de grondlegster van de moderne verpleging en wordt overal ter wereld gezien als hét symbool van de zorg. Haar duidelijke visie op hygiëne en unieke werkwijze, waarbij ze patiënten vroegtijdig betrok bij de diagnose en behandeling is zo’n 200 jaar later nog steeds actueel. Daarnaast streefde Florence Nightingale altijd naar erkenning en waardering voor het vak. Want juist dit is zo belangrijk in de zorg. Aan alle zorgprofessionals; Keep up the good work!