NIEUWS

Op zoek naar dé beste hulpmiddelen en decubituszorg? Q Care heeft jarenlange ervaring in het juist inzetten van anti-decubitus hulpmiddelen en preventie op maat!

Dag van de Verpleging

Dag van de Verpleging

Q Care is zeer betrokken met alle zorghelden! Zo maken verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten écht het verschil in het leven van mensen. Vaak in de meest kwetsbaarste periode van iemands leven. Met goede zorg, passie en aandacht voor onze meest kwetsbare groepen. Daarom zetten we op de Dag van de Verpleging alle betrokken zorgmedewerkers nog eens extra in het zonnetje!

Waarom een Dag van de Verpleging?

Verpleegkundigen en verzorgenden zijn dag en nacht met volle inzet aan het werk om de totale zorg rondom de patiënt te coördineren, bewaken, verbeteren en ontwikkelen. Een nobel doel, waarvoor wij graag onze waardering tonen. Dit doen we op de internationale Dag van de Verpleging. Over heel de wereld is er op deze dag extra aandacht voor de zorg. Bovendien is 12 mei de geboortedag van Florence Nightingale.Zij is de grondlegster van de moderne verpleging en wordt overal ter wereld gezien als hét symbool van de verpleging. Haar duidelijke visie op hygiëne en unieke werkwijze, waarbij ze patiënten vroegtijdig betrok bij de diagnose en behandeling is zo’n 200 jaar later nog steeds actueel. Daarnaast streefde Florence Nightingale altijd naar erkenning en waardering van de verpleegkundige. Want juist dit is zo belangrijk in de zorg.

Hey kanjers, keep up the good work!

De Dag van de Verpleging herinnert mensen aan het goede werk dat verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten in de zorg verrichten. Waardering en erkenning is de brandstof die ervoor zorgt dat veel professionals in de verpleging en verzorging dagelijks gemotiveerd aan hun werkdag beginnen. Daarom staan we met deze speciale Dag van de Verpleging graag even stil bij de tomeloze inzet van alle betrokken verpleegkundigen. Of dit nu onze eigen decubitus verpleegkundigen zijn of diegene waarmee we dagelijks in contact staan! We geven we ze allemaal eendikke vette pluimen een welverdiend hart onder de riem. Want zonder goede zorg zijn we als samenleving nergens! Keep up the good work!

Hart voor de zorg!

De Dag van de Verpleging is er eentje om te vieren! Zorgmedewerkers zetten zich namelijk dag en nacht in om de juiste zorg te verlenen aan patiënten en cliënten. Een enorme prestatie, waar wij veel respect voor hebben. We staan er lang niet altijd bij stil hoe belangrijk het werk van een verpleegkundige eigenlijk wel is. Er zijn namelijk maar weinig branches waar de passie voor het vak zo nadrukkelijk aanwezig is. Dat weten onze eigen Q Care verpleegkundigen als geen ander. Daarom zetten we op de Dag van de Verpleging ook die enthousiaste verpleegkundigen bij onze klanten nog eens extra in het zonnetje als blijk van waardering en hun hart voor de zorg! Geniet ervan en ga vooral zo door!