Hoera! Wij vieren ons 20-jarig bestaan.

Q Care is al ruim 20 jaar dé landelijke specialist op het gebied van wond- en decubituszorg. We staan daarom even stil bij alles wat is geweest en zijn stiekem best wel trots op het behaalde resultaat. Daarom vieren we graag samen ons 20-jarig bestaan!

Aanmelden personeelsfeest Q Care 20 jaar

We vieren het 20-jarig bestaan van ons familiebedrijf! Alle collega’s zijn van harte uitgenodigd om samen met het gezin/ familie in Oisterwijk ons feestelijke jubileum te komen vieren. Met lekker eten, LIVE-muziek en leuke activiteiten voor de kinderen. We proosten op het gezamenlijke succes en geven graag een kijkje in de organisatie. 

Wanneer: Zaterdag 24 september 2022.
Hoe laat: 13:30 uur tot uiterlijk 19.00 uur.
Locatie: Laarakkerweg 28, 5061 JR Oisterwijk.
Parkeren: Parkeren in de omgeving van ons kantoor. Parkeerdek is bezet.

We zijn trots op deze bijzondere mijlpaal. Daarom zetten we graag onze deuren open voor gezin en familieleden. Dus per collega mag je 5 personen meenemen, die het leuk vinden om kennis te maken met ons bedrijf en natuurlijk van een feestje houden. Samen maken we er een spetterende dag van!

Laat even weten of je komt? Meldt je aan vóór 1 september 2022 aan via onderstaande formulier. Kun je helaas niet komen? Laat het ons ook weten. Tot ziens en samen maken we er een mooi feest van.

Naam:(Vereist)

Aanmelden Q Care 20 jaar personeelsfeest(Vereist)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.