SERVICE & PRODUCTEN

Q Care wil wond- en decubituszorg in Nederland blijven verbeteren. Dit doen wij door onze kennis en ervaring te delen met professionals in de zorg. We ondersteunen ze graag in hun werk en bieden ook geaccrediteerde opleidingen over wond- en decubituszorg.

Samen werken aan de beste wond- en decubituszorg

Krijgt u in uw werk als zorgprofessional te maken met verzorging van complexe wonden en/of decubitus? En wilt u daar meer over weten of ondersteuning in de verzorging? Dan bent u bij Q Care aan het juiste adres.

Wat kan Q Care voor me doen?

We ondersteunen zorgprofessionals op twee manieren. U kunt ons inschakelen als u direct hulp nodig heeft bij verzorging van complexe wonden of decubitus (doorliggen) bij een cliënt. Daarnaast bieden we via ons eigen kenniscentrum ook verschillende cursussen en opleidingen gericht op specialistische kennis over wondzorg en decubitus. Q Care heeft jarenlange ervaring in wond- en decubituszorg. Onze wondspecialisten hebben allemaal een afgeronde opleiding aan de Erasmus MC Zorgacademie tot wondverpleegkundige, met een extra specialisatie tot wond- en decubitusconsulent(e).

Ook delen we graag onze specialistische kennis over wondzorg en decubitus met andere zorgprofessionals. Via onze Academie bieden we tal van specialistische opleidingen en trainingen die bijdragen aan het bieden van de beste zorg.