• Zorgverzekeraars

  Q Care is opgericht in nauw overleg met een aantal toonaangevende verzekeraars. De afgelopen twee decennia heeft onze visie op kwaliteit, efficiëntie en innovatie op het gebied van wond- en decubituszorg bijgedragen aan het welzijn van vele duizenden cliënten. 

  Verstand van zaken

  Q Care heeft jarenlange ervaring in wond- en decubituszorg. Onze wondspecialisten zijn aan de Erasmus MC Zorgacademie opgeleid tot wondverpleegkundige, met een extra specialisatie op het gebied van wond- en decubituszorg.

  Hoge kwaliteit, lage kosten

  Ons streven is eenvoudig: wij willen het welzijn van onze cliënten zo groot mogelijk maken. Dat doen we door de allerbeste wond- en decubituszorg te leveren. Waar nodig combineren we die zorg met de juiste hulpmiddelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan antidecubitusmatrassen. Door doorliggen te voorkomen en complexe wonden op de juiste manier te behandelen, verhogen wij niet alleen het welzijn van onze cliënten, maar verlagen wij ook de zorgkosten die daarmee op de lange termijn gemoeid zijn.

  Risico’s verminderen

  Naast wond- en decubituszorg gespecialiseerde opleidingen en trainingen voor zorgprofessionals, afdelingen en instellingen. Dat doen we zowel klassikaal als digitaal en zowel praktisch als theoretisch. In veel gevallen worden die trainingen voorafgegaan door een uitgebreide jaarlijkse prevalentiemeting. Aan de hand van die meting krijgen instellingen een goed beeld van hun kennis, kwaliteiten en faciliteiten op het gebied van decubitus. Ook zien ze hoe ze ranken ten opzichte van andere instellingen. Nog belangrijker: na de meting hebben onze klanten een goed beeld van de verbeterpunten. Met onze onderzoeken, adviezen, trainingen en opleidingen dragen wij graag bij aan het voorkomen van decubitus.

  Neem contact met ons op

  De zorg aan onze cliënten wordt volledig vergoed door de meeste verzekeraars. Dat komt omdat wij zorg van de hoogste kwaliteit bieden. Uiteraard zijn onze verpleegkundigen BIG-geregistreerd. Regelmatige audits door externe partijen en controles door bevoegde instanties bewijzen keer op keer dat wij ons streven naar zorg van de hoogste kwaliteit jaar na jaar waar blijven maken. Werkt u bij een verzekeraar en heeft u een vraag of een verzoek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

  Nieuws en inspiratie...
  26Mar

  Dagworkshop Decubitus & Positionering uitgesteld tot nader bericht!

  Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen om het Corona virus te bestrijden, zullen de geaccrediteerde dagworkshops Decubitus & Positionering bij Q Care in Oisterwijk, die gepland stonden op 28 mei...
  Lees verder
  3Feb

  Decubitus Verpleegkundige

  Wil jij bijdragen aan het welzijn van mensen? Check dan onze vacature Decubitus Verpleegkundige, in diverse regio's in Nederland, op  www.werkenbijqcare.nl
  Lees verder
  Decubitus Verpleegkundige

  Werken bij Q Care – chauffeur vertelt

  “Mijn dag begint om kwart voor vijf.  Dan sta ik op, ga ik douchen en ontbijten. Om tien over half 6 vertrek ik vanuit Tilburg naar Oisterwijk om de bus...
  lees meer