• Doorverwijzers en Q Care werken samen aan herstel

  Als zorgprofessional komt u allerlei cliënten tegen. Mogelijk constateert u af en toe dat de mensen die u behandelt last hebben van complexe (doorlig)wonden. Stimuleer uw cliënt in dat geval om contact op te nemen met Q Care. Samen werken we aan het herstel van uw cliënt.

  Verstand van zaken

  Q Care heeft jarenlange ervaring in wond- en decubituszorg: onze wondspecialisten zijn aan de Erasmus MC Zorgacademie opgeleid tot wondverpleegkundige, met een extra specialisatie op het gebied van wond- en decubituszorg.

  Aanpak

  Aan de hand van een persoonlijke intake beoordelen wij de wond en maken wij een behandelplan op maat. Vervolgens helpen we de reguliere verzorgers om dat behandelplan uit te voeren. Is die zorg niet voorhanden of is de wond gewoonweg te complex? Dan nemen onze verpleegkundigen de wondzorg voor hun rekening. Wanneer het nodig is, zorgen wij ook voor hulpmiddelen.

  Volledig vergoed

  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn volledig gecertificeerd. Op gezette tijden worden wij gecontroleerd door de bevoegde instanties en laten we audits uitvoeren. Al onze verpleegkundigen zijn BIG-geregistreerd. Omdat we aan alle voorwaarden voldoen, wordt de zorg aan uw cliënten volledig vergoed door de meeste verzekeraars.

  Spijker uw kennis bij

  Wilt u uw eigen kennis en kunde op het gebied van wond- en decubituszorg bijspijkeren? Dat kan. Wij verzorgen gespecialiseerde opleidingen en trainingen voor uiteenlopende zorgprofessionals. Een deel van ons opleidingsaanbod is heel praktisch van aard. Andere opleidingen richten zich voornamelijk op de theorie. Heeft u een opleiding succesvol afgerond? Dan heeft u zelfs recht op PE-punten.

   

  Nieuws en inspiratie...
  21Nov

  STOP Decubitusdag 21 november 2019

  Op donderdag 21 november 2019 vindt voor de achtste keer de STOP Pressure Ulcer Day plaats, een wereldwijde Internationale dag tegen decubitus. Dit is een initiatief van The European Pressure...
  Lees verder
  2Nov

  Parkstad Gezondheidsbeurs

  Zaterdag 2 november ontvangen wij u graag op onze stand tijdens de Parkstad Gezondheidsbeurs van 10.00 - 16.30 uur. Toegang is gratis. Graag tot dan!
  Beurs

  Werken bij Q Care – chauffeur vertelt

  “Mijn dag begint om kwart voor vijf.  Dan sta ik op, ga ik douchen en ontbijten. Om tien over half 6 vertrek ik vanuit Tilburg naar Oisterwijk om de bus...
  lees meer