Hoera! Wij vieren ons 20-jarig bestaan.

Q Care is al ruim 20 jaar dé landelijke specialist op het gebied van wond- en decubituszorg. We staan daarom even stil bij alles wat is geweest en zijn stiekem best wel trots op het behaalde resultaat. Daarom vieren we graag met u samen ons 20-jarig bestaan!

Aanmelden jubileumfeest Q Care 20 jaar

Q Care werkt al 20 jaar aan de beste dienstverlening op het gebied van totale wond- en decubituszorg. Dit doen we door met aandacht voor iedereen de zorg continu beter, betaalbaarder en toegankelijker te maken! Deze mijlpaal kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en vieren we dan ook graag met onze relatie’s. Daarom nodigen we u en uw partner of collega graag uit om samen met ons dit 20-jarig jubileum op grootse wijze te vieren.

Wanneer: Donderdag 22 september 2022.
Hoe laat: 13:00 uur (vrije inloop) tot uiterlijk 19.30 uur.
Locatie: Laarakkerweg 28, 5061 JR Oisterwijk.
Parkeren: U kunt gratis parkeren in de omgeving van ons kantoor.

Het evenement staat geheel in het teken van ons feestelijke jubileum! Naast LIVE muziek, entertainment, culinaire hapjes en drankjes, hebben we ook enkele spraakmakende sprekers uit de zorg uitgenodigd om over de toekomst van dit domein te praten. Bovendien kunt u op informele wijze kennismaken met onze organisatie. We geven een rondleiding en onze decubitus verpleegkundigen demonstreren onze innovatieve AD-hulpmiddelen en specialistische opleidingen (Q Care Academie).

Wilt u als genodigde dit unieke event meemaken en tevens ook andere collega’s in en rondom de zorg ontmoeten? Meldt u dan vóór 14 september 2022 aan via onderstaande formulier. Kunt u helaas niet komen? Laat het ons ook weten. Tot ziens en samen maken we er een mooi feest van.

Naam:(Vereist)

Aanmelden Q Care 20-jarig jubileum:(Vereist)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.