pand
patient in bed
pand
verpleegster aan bed
vrouw in bed

Q Care is er voor u


De mens, u dus, staat centraal bij Q CARE. Het is onze missie u een passende oplossing te bieden om uw decubitus problematiek te genezen of te voorkomen. Daartoe staan onze anti-decubitus verpleegkundigen 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Door hun kennis, kunde en ervaring bent u verzekerd van de juiste therapie voor wondverzorging of -genezing.

Q CARE komt voor u in actie als uw zorgverlener, bijvoorbeeld uw huisarts of wijkverpleegkundige, een aanvraag doet voor een decubitus hulpmiddel bij uw zorgverzekeraar of thuiszorgorganisatie. Onze anti-decubitus verpleegkundige neemt vervolgens contact met u op om een afspraak te maken. Bij u thuis neemt zij een anamnese af, doet een wondinspectie, controleert uw voedingstoestand en adviseert over verdere anti-decubitus therapie. In overleg plaatsen we het benodigde anti-decubitus systeem en leggen we de werking uit aan u en aan de personen die u verzorgen. Daarbij komen ook zaken als wondverzorging en voedingsadvies uitgebreid aan bod.

Maar hiermee stopt de dienstverlening van Q CARE niet. Onze anti-decubitus verpleegkundige blijft u regelmatig bezoeken en beoordeelt de voortgang van het genezingsproces. Als het nodig is vinden aanpassingen plaats. Zodra u ons anti-decubitus systeem niet meer hoeft te gebruiken, halen wij het direct op. En mocht er eens wat zijn, voor services en/of reparatie zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag, dus ook in het weekend, bereikbaar.
Q CareQ CareQ Care