pand
patient in bed
pand
verpleegster aan bed
gesprek

Vacatures


Decubitus patiënten hebben uw hulp nodig……

Decubitus vraagt om specialistische behandeling. Met de best hulpmiddelen. Rekening houdend met de patiënt; met de situatie. Resultaten zijn alleen mogelijk door een combinatie van de juiste indicaties, goed advies, een snelle installatie van producten en een heldere instructie.

Q Care medical services B.V. werkt aan die resultaten. Door indiceren, adviseren en beheren, waaronder reinigen en desinfecteren van anti-decubitus hulpmiddelen onder andere in opdracht van zorgverzekeraars, verpleeghuizen, zorginstellingen en thuiszorgorganisaties. Wij zijn ISO 13485 en ISO 9001 gecertificeerd en stellen hoge eisen aan kwaliteit.

Om de hoogste kwaliteit in onze service te kunnen garanderen, zoeken wij:

Kwaliteitsspecialist (16 uur)

Decubitus verpleegkundigen diverse regio’s (32 - 40 uur) 
 
Accountmanager Zorg Regio Zuid-Nederland

Accountmanager Zorg Regio West-Nederland

Medewerker Reiniging en Desinfectie

Technisch Service Medewerker

Teammanager voor wond- en decubitus zorg

Personeelsplanner (40 uur)


 


Kwaliteitsspecialist 

 

Q Care medical services zoekt een zelfstandige kwaliteitsmedewerker, een specialist met kennis en ervaring van Kwaliteitsmanagement Systemen ISO 13485, ISO 9001 en CE markering.

Middels ISO 13485 en het kwaliteitshandboek is gespecificeerd dat we als bedrijf in staat zijn medische hulpmiddelen en daarmee samenhangende diensten, die op constante wijze aan de eisen van klanten en procedures wettelijke voorschriften voldoen, te leveren. De eisen gaan daarnaast over registraties met betrekking tot onderzoek en ontwikkeling, verpakking en etikettering, productidentificatie en naspeurbaarheid.

Q Care medical services B.V. heeft de kwaliteit van zijn dienstverlening en producten zeer hoog in het vaandel staan. Gezien onze groei en de toenemende complexiteit van onze dienstverlening en producten en zoeken wij een kwaliteitsmedewerker voor 16 uur per week.

Als kwaliteitsmedewerker ben je primair verantwoordelijk voor het Kwaliteits Management Systeem, de certificering van Q CARE van ISO 13485 en ISO 9001 en voor het verbeteren van kwalitatieve en kwantitatieve bedrijfsprocessen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van integrale kwaliteitscontroles, Audits van de processen met als doel de kwaliteit te verhogen en de risico’s te beheersen.

Wat ga je doen en wat zijn de doelstellingen van deze functie?
- Signaleren van knelpunten in werkprocessen, aandragen van verbetervoorstellen en zorgdragen voor opvolging.
- Begeleiden van collegae aangaande het verbeteren en het op elkaar afstemmen van de werkprocessen en het registreren van eventuele afwijkingen.
- Proactief bijdragen aan het verder ontwikkelen, realiseren, evalueren en zo nodig bijsturen van het kwaliteitsbeleid.
- Het monitoren van de certificatiestroom voor producten, diensten en leveranciers.
- Bijhouden nieuwe wet- en regelgeving, wijzigingen en deze implementeren in de organisatie.
- Aanspreekpunt voor contact met externe partijen zoals certificerende instellingen, leveranciers en overheden.
- Analyseren en inhoudelijk beoordelen van klachten en de klachtenprocedure.
- Voorgang rapportage en analyseren van de KPI’s.
- Risico analyse en proces Reiniging en desinfectie toetsen, evalueren en vaststellen.
- Het MT gevraagd en ongevraagd advies geven.

De ideale kandidaat voldoet aan de volgende kenmerken:
- Proactieve teamplayer die mensen kan overtuigen en die overzicht houdt in een, dynamische omgeving.
- Persoonskenmerken: daadkrachtig, doelgericht, gestructureerd, verantwoordelijkheidsgevoel, klantgericht, besluitvaardig nauwkeurig en pragmatisch.
- Parttime beschikbaar voor 16 uur, verdeeld over meerdere dagen per week.
- Afgeronde Hbo-opleiding.
- Minimaal 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
- Kennis van relevante wet- en regelgeving.
- Kennis van kwaliteitsmanagement en kwaliteitssystemen.

Q Care medical services B.V. biedt:
Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen initiatief bij een succesvolle en groeiende onderneming.
Een informele werksfeer, jong dynamisch team en sterk management.
De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Geïnteresseerd in deze functie?
Stuur je motivatie brief en je curriculum vitae naar Q Care medical services B.V. via deze sollicitatielink ter attentie van mevrouw Evelien van der Gouw.

https://qcare.tool2match.nl/jobsite/22/apply?utm_source=Primatch

Bedrijfsprofiel:
Decubitus patiënten hebben uw hulp nodig……
Decubitus vraagt om specialistische behandeling. Met de best hulpmiddelen.
Rekening houdend met de patiënt; met de situatie. Resultaten zijn alleen mogelijk door een combinatie van de juiste indicaties, goed advies, een snelle installatie van producten en een heldere instructie.

Q Care medical services B.V. werkt aan die resultaten. Door indiceren, adviseren en beheren, waaronder reinigen en desinfecteren van anti-decubitus hulpmiddelen onder andere in opdracht van zorgverzekeraars, zorginstellingen en thuiszorgorganisaties.
Wij zijn ISO 13485 en ISO 9001 gecertificeerd en stellen hoge eisen aan kwaliteit.

 


 

Decubitus verpleegkundigen diverse regio's (32 - 40 uur) 

Q Care medical services is op zoek naar doortastende en stressbestendige Decubitus Verpleegkundigen.

Een bijzondere en uitdagende baan, die je elke dag ergens anders brengt. Bij patiënten thuis bekijk en beoordeel je de situatie, je bepaalt wat het juiste hulpmiddel is en installeert dit. Vervolgens geef je instructies over het gebruik. Uiteraard verzorg je ook de anamnese en verdere rapportages. Je voert regelmatig overleg met de verzorgenden van de patiënt en je geeft voorlichting over de specialistische hulpmiddelen.

Functie-eisen
Je beschikt over een diploma niveau 4 of niveau 5. Een BIG registratie is daarbij een vereiste. Ook is het belangrijk dat je over de bewezen eigenschappen beschikt om op zelfstandige, overtuigende en persoonlijke wijze patiënten en hun verzorgenden van advies te dienen. Daarvoor beschik je over goede sociale, communicatieve en contactuele vaardigheden, ben je even doortastend als stressbestendig en kun je situaties snel en vakkundig inschatten. Vanwege de werkverdeling in de regio, zijn we op zoek naar kandidaten met ruime werkervaring.

Bedrijfsprofiel
Decubitus vraagt om een specialistische behandeling met de beste hulpmiddelen, waarbij rekening wordt gehouden met de patiënt en diens situatie. Resultaten zijn alleen mogelijk door een combinatie van de juiste indicatie, een goed advies, een snelle installatie van het juiste hulpmiddel en een heldere instructie.

Onze opdrachtgever, Q Care medical services B.V., werkt aan die resultaten. Door het indiceren, adviseren en beheren van anti-decubitus hulpmiddelen, onder andere in opdracht van Zorgverzekeraars, Thuiszorgorganisaties en Verpleeghuizen.

In dat kader verleent Q Care tevens zorg op het gebied van additionele voeding en wondverzorging(-sproducten), bekend als het TOTAL Q CARE MANAGEMENT®.

Een bijzondere functie, met goede voorwaarden.
Als decubitus verpleegkundige bij Q CARE werk je in een fulltime (32 - 40 uur) dienstverband, met een grote mate van zelfstandigheid en de daarbij behorende verantwoordelijkheden.

Een uitdagende functie voor jou?
Wil je meer weten over de inhoud van deze functie? Neem dan rechtstreeks contact op met mevrouw Evelien van der Gouw van Q Care medical services B.V., telefonisch bereikbaar op het nummer: 013- 522 06 06.

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie en is bovenstaand profiel je op het lijf geschreven, dan ontvangen wij graag per mail je motivatiebrief en uitgebreide CV.

Je kunt deze sturen naar: vacature@qcare.nl


 Accountmanager Zorg Regio Zuid-Nederland

Q CARE medical services in Oisterwijk is op zoek naar een Accountmanager Zorg voor de Regio Zuid-Nederland.

Als Accountmanager in Zuid-Nederland ga je regionaal aan de slag met het onderhouden van bestaande en nieuwe relaties met als doel het uitbreiden van onze dienstverlening.

De zorgsector is sterk aan verandering onderhevig en de kwaliteit van de zorg is daarbij van essentieel belang. Q CARE heeft zich gespecialiseerd op het gebied van wondverzorging en we kunnen ons met trots expert noemen op het gebied van decubituszorg.  

Q CARE is een specialistische zorgaanbieder en leverancier van integrale decubitus-zorg. Doorligwonden vereisen speciale aandacht. De juiste beoordeling in combinatie met een juiste toepassing van de producten zijn cruciaal om het genezingsproces te optimaliseren. Wij werken continu aan onze resultaten door het indiceren, adviseren en beheren van anti-decubitus hulpmiddelen, onder andere in opdracht van Zorgverzekeraars, Thuiszorgorganisaties en Zorginstellingen.

Je bouwt actief mee aan de verdere groei van Q CARE en dat doe je door nieuwe deuren te openen en langdurige relaties op te bouwen bij opdrachtgevers binnen de zorgsector.

De contacten zullen vooral plaatsvinden op midden en hoger managementniveau bij de klanten. Je komt te werken in een zeer gedreven en enthousiast team, wat zich kenmerkt door resultaatgerichtheid in combinatie met passie, creativiteit en enthousiasme.

Functie
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en groei van ons zorgconcept voor decubitus zorg. We zijn op zoek naar een doortastende en gedreven accountmanager, een pionier met een bovengemiddeld doorzettingsvermogen.

Concreet ga jij je bezig houden met de volgende werkzaamheden:
• Voeren van telefonische en persoonlijke acquisitie gesprekken bij nieuwe en bestaande klanten;
• Opbouwen en onderhouden van een klantenbestand;
• Project- en evaluatiebezoeken afleggen.

Gevraagd
Naast een werk en denk niveau op minimaal HBO niveau beschik je over tenminste 3 tot 5 jaar ervaring in een commerciële functie. Ervaring binnen de zorgwereld en specifiek met decubitus- / wondbehandeling is géén vereiste. Wel van belang is dat je bekend bent met de zorgsector en weet hoe je met de juiste personen in contact kunt komen. Daarbij zijn goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden van uiterst belang.

Q Care medical services biedt: 
• Marktconform salaris;
• Functie met afwisselend karakter en veel verantwoordelijkheid;
• Een dynamische omgeving met enthousiaste collega’s;
• Mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een bedrijf dat nog volop in ontwikkeling is;
• Een bijzondere en uitdagende baan, die je elke dag ergens anders brengt!
• Auto van de zaak;
• Telefoon / laptop en overige communicatie middelen.

Functie eisen
Om de vacature Accountmanager goed te kunnen vervullen, dien je te beschikken over een ondernemende mentaliteit. Q Care medical services onderscheidt zich in de markt door haar kwalitatieve dienstverlening en servicegerichtheid en producten.

Kenmerken van de juiste kandidaat voor onze organisatie zijn: proactief, sociaal vaardig, inlevingsvermogen, goed kunnen luisteren, doorvragen, commercieel en in kansen denken.

Wat vragen we van je?
• Ondernemersmentaliteit;
• Aantoonbare ervaring met het genereren van new business;
• Een achtergrond of netwerk in de zorg is een pré, geen vereiste;
• Ervaring met het opbouwen en onderhouden van relaties op management niveau;
• Geen 9 tot 5 mentaliteit, gedreven, verantwoordelijk;
• Fulltime beschikbaar (40 uur p/w);
• Flexibel, proactief, in kansen denken, commerciële inslag, doorzettingsvermogen;
• Goede communicatieve vaardigheden, zelfsturend;
• Representatief, sociaal vaardig, humoristisch, positief;
• Zelfstandig kunnen werken.

Standplaats:
Afhankelijk van je woonplaats werk je vanuit huis en je kunt voor overleg vanuit het hoofdkantoor in Oisterwijk werken.

Interesse?
Ben je opzoek naar een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamische onderneming, mail je CV en motivatie dan via de sollicitatiebutton:

https://tool2mat.ch/97cf16ec

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Q Care medical services B.V. en vragen naar Evelien van der Gouw, telefoonnummer 013–5220606 of kijk op www.qcare.nl

 Accountmanager Zorg Regio West-Nederland

Q Care medical services in Oisterwijk is op zoek naar een Accountmanager Zorg voor de Regio West-Nederland.

Als Accountmanager in West Nederland ga je regionaal aan de slag met het onderhouden van bestaande en nieuwe relaties met als doel het uitbreiden van onze dienstverlening.

De zorgsector is sterk aan verandering onderhevig en de kwaliteit van de zorg is daarbij van essentieel belang. Q CARE heeft zich gespecialiseerd op het gebied van wondverzorging en we kunnen ons met trots expert noemen op het gebied van decubituszorg.

Q CARE is een specialistische zorgaanbieder en leverancier van integrale decubituszorg. Doorligwonden vereisen speciale aandacht. De juiste beoordeling in combinatie
met een juiste toepassing van de producten zijn cruciaal om het genezingsproces te optimaliseren. Wij werken continu aan onze resultaten door het indiceren, adviseren
en beheren van anti-decubitus hulpmiddelen, onder andere in opdracht van Zorgverzekeraars, Thuiszorgorganisaties en Zorginstellingen.

Je bouwt actief mee aan de verdere groei van Q CARE en dat doe je door nieuwe deuren te openen en langdurige relaties op te bouwen bij opdrachtgevers binnen de zorgsector.

De contacten zullen vooral plaatsvinden op midden en hoger managementniveau bij de klanten. Je komt te werken in een zeer gedreven en enthousiast team, wat zich kenmerkt door resultaatgerichtheid in combinatie met passie, creativiteit en enthousiasme.

Functie
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en groei van ons zorgconcept voor decubitus zorg. We zijn op zoek naar een doortastende en gedreven accountmanager, een pionier met een bovengemiddeld doorzettingsvermogen.

Concreet ga jij je bezig houden met de volgende werkzaamheden:
Voeren van telefonische en persoonlijke acquisitie gesprekken bij nieuwe en bestaande klanten;
Opbouwen en onderhouden van een klantenbestand;
Project- en evaluatiebezoeken afleggen.

Gevraagd
Naast een werk en denk niveau op minimaal HBO niveau beschik je over tenminste 3 tot 5 jaar ervaring in een commerciële functie. Ervaring binnen de zorgwereld en specifiek met decubitus- / wondbehandeling is géén vereiste. Wel van belang is dat je bekend bent met de zorgsector en weet hoe je met de juiste personen in contact kunt komen. Daarbij zijn goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden van uiterst belang.

Q Care medical services biedt:
Marktconform salaris;
Functie met afwisselend karakter en veel verantwoordelijkheid;
Een dynamische omgeving met enthousiaste collega’s;
Mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een bedrijf dat nog volop in ontwikkeling is;
Een bijzondere en uitdagende baan, die je elke dag ergens anders brengt!
Auto van de zaak;
Telefoon / laptop en overige communicatie middelen.

Functie eisen
Om de vacature Accountmanager goed te kunnen vervullen, dien je te beschikken over een ondernemende mentaliteit. Q Care medical services onderscheidt zich in de markt door haar kwalitatieve dienstverlening en servicegerichtheid en producten.

Kenmerken van de juiste kandidaat voor onze organisatie zijn: proactief, sociaal vaardig, inlevingsvermogen, goed kunnen luisteren, doorvragen, commercieel en in kansen denken.

Wat vragen we van je?
•       Ondernemersmentaliteit;
•       Aantoonbare ervaring met het genereren van new business;
•       Een achtergrond of netwerk in de zorg is een pré, geen vereiste;
•       Ervaring met het opbouwen en onderhouden van relaties op management niveau;
•       Geen 9 tot 5 mentaliteit, gedreven, verantwoordelijk;
•       Fulltime beschikbaar (40 uur p/w);
•       Flexibel, proactief, in kansen denken, commerciële inslag, doorzettingsvermogen;
•       Goede communicatieve vaardigheden, zelfsturend;
•       Representatief, sociaal vaardig, humoristisch, positief;
•       Zelfstandig kunnen werken.

Standplaats:
Afhankelijk van je woonplaats werk je vanuit huis en je kunt voor overleg vanuit het hoofdkantoor in Oisterwijk werken.

Interesse?
Ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamische onderneming, mail je CV en motivatie dan via de sollicitatiebutton:

https://tool2mat.ch/dd7e45b8

Voor meer informatie over deze functie kan je bellen met Q Care medical services B.V. en vragen naar Evelien van der Gouw, telefoonnummer 013–5220606 of kijk op
www.qcare.nl

Trefwoorden: West Nederland, accountmanager, zorg, medische hulpmiddelen, ziekenhuizen, zorginstellingen, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam.


Medewerker Reiniging en desinfectie

Q Care medical services in Oisterwijk zoekt nieuwe collega’s voor het reinigen en desinfecteren van onze antidecubitus hulpmiddelen.
Decubitus (doorligwond) vraagt om specialistische behandeling. Met de beste hulpmiddelen, rekening houdend met de patiënt en diens situatie. Resultaten zijn alleen mogelijk door juiste indicaties, goede adviezen, snelle installaties en heldere instructies. Q CARE levert de hulpmiddelen veelal dezelfde dag. We werken in opdracht van Zorgverzekeraars, Zorginstellingen en Thuiszorgorganisaties.

De hulpmiddelen die worden ingezet voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Deze eisen staan garant voor een betrouwbare inzet bij het voorkomen van behandelen van deze wonden.

Door de groei van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij op zoek naar medewerkers voor ons reinigings- en desinfectieproces. Dit proces bestaat uit de volgende activiteiten.

- Het in ontvangst nemen van retour gezonden anti-decubitus hulpmiddelen;
- Het controleren van retour gezonden anti-decubitus hulpmiddelen;
- Zorgdragen voor het reinigen en desinfecteren van anti-decubitus hulpmiddelen;
- Het uitvoeren van eenvoudige reparaties;
- Het assembleren en controleren van de anti-decubitus hulpmiddelen;
- Het inpakken en labelen van gecontroleerde, goedgekeurde en gereinigde anti-decubitus hulpmiddelen.

Je komt te werken in een klein team waar kwaliteit van werken en collegialiteit belangrijke items zijn.

Functie-eisen:
- LBO + werk- en denkniveau

Persoonlijke kenmerken:
- Flexibel;
- Nauwkeurig en zorgvuldig;
- Doortastend en vasthoudend;
- Teamspeler;
- Affiniteit met techniek;
- Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Q Care medical services B.V. biedt:
Een zeer uitdagende en zelfstandige functie in een dynamische omgeving die constant in ontwikkeling is. Een prettig werksfeer, humor, openheid en directe communicatie vinden wij belangrijk in ons werk. Klantgerichte totaal zorg voor onze cliënten is onze drijfveer.


Geïnteresseerd in deze functie?
Stuur je motivatie brief en je curriculum vitae per mail naar: Q Care medical services B.V. ter attentie van mevrouw E. van der Gouw: e.gouw@qcare.nl

 

Technisch Service Medewerker

Je werkt in een team, op onze hoofdlocatie in Oisterwijk
 
De werkzaamheden bestaan uit:
- Het verrichten van reparaties en technisch onderhoud aan diverse elektrotechnische medische apparaten
- Het in ontvangst nemen en controleren van retour gekomen goederen
- Het reinigen en desinfecteren van anti-decubitussystemen (zitkussens, luchtwisseldrukmatrassen en bijbehorende pompen)
- Het weer verzendklaar maken van producten
- Het uitvoeren van service werkzaamheden
- Het vervullen van bereikbaarheids- en storingsdiensten

Functie-eisen:
- Diploma MBO elektrotechniek of vergelijkbaar
- Bij voorkeur 1-2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
- Rijbewijs B

Persoonlijke kenmerken:
- Over goede communicatieve eigenschappen beschikken
- Flexibel
- Nauwkeurig en zorgvuldig
- Doortastend en vasthoudend
- Teamspeler
- Representatief
- Geen negen tot vijf mentaliteit
 
Q Care medical services B.V. biedt:
Een zeer uitdagende en zelfstandige functie in een dynamische omgeving die constant in ontwikkeling is. Een prettig werksfeer, humor openheid en directe communicatie vinden wij belangrijk in ons werk. Klantgerichte totaal zorg voor onze cliënten is onze drijfveer.

Geïnteresseerd in deze functie?
Stuur je motivatie brief en je curriculum vitae per mail naar: Q Care medical services B.V. ter attentie van mevrouw E. van der Gouw: e.gouw@qcare.nl

 

Teammanager voor wond- en decubituszorg
 
Q CARE in Oisterwijk is op zoek naar een ervaren Teammanager wond- en decubituszorg die enerzijds het team verpleegkundigen inhoudelijk gaat begeleiden, coachen en aansturen en anderzijds kennisontwikkeling binnen de organisatie verder vorm gaat geven.
 
Wil je meer weten over deze nieuwe rol binnen Q CARE? Lees dan snel verder!
 
Organisatie
Q Care medical services is een vooraanstaande full-service organisatie voor wond- en decubituszorg. Het bedrijf is opgericht in 2002 vanuit de sterke overtuiging dat doorligwonden speciale aandacht vereisen binnen de zorg. Niet alleen is het gebruik van de juiste antidecubitus systemen en wondverzorgingsproducten van groot belang, ook de manier waarop deze worden toegepast is cruciaal om het genezingsproces te optimaliseren. Daarmee speelt wond- en decubituszorg een belangrijke rol in onze gezondheidszorg.
 
Functie
Als inspirerend manager speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling en groei van het team gemotiveerde wond- en decubitusverpleegkundigen. Waarbij onze kernwaarden als de beste
willen zijn, innovatief, vertrouwd, trots en expertise centraal staan. De verpleegkundigen binnen
je team werken verspreid over Nederland binnen hun eigen regio’s. Als Teammanager heb jij
daarom een verbindende rol. Dezelfde rol vervul je op organisatieniveau: je hebt namelijk kennis
van de zorgmarkt en zijn stakeholders en je weet trends en ontwikkelingen te vertalen naar de
eigen organisatie.
 
Dit zijn jouw verantwoordelijkheden
 - Je ontwikkelt en implementeert de visie en strategie op gebied van wond- en decubituszorg.
- Je geeft leiding aan het team van wond- en decubitusverpleegkundigen om samen als team de groei te behalen die in lijn ligt van de lange termijn visie van Q CARE.
- Je speelt als leidinggevende verpleegkundige een belangrijke rol in de ontwikkeling en groei van ons gemotiveerde team wond- en decubitusverpleegkundigen. Hierdoor reis je regelmatig mee met onze verpleegkundigen en geeft hen op regelmatige basis feedback en coaching.
- Je fungeert als schakel tussen de directie en het verpleegkundig team.
- Je vertaalt inzichten vanuit het zorgveld naar intern en bent daarmee (mede) verantwoordelijk voor het verder te ontwikkelen beleid op het gebied van decubitus- en wondzorg.
- Je initieert de verdere ontwikkeling van onze Q Care Academy. Dit omvat
het ontwikkelen van onderwijsprogramma’s op inhoudelijk niveau, waaronder e-learning modules;
het organiseren en faciliteren van trainingen, presentaties en workshops voor andere (wond)verpleegkundigen in de gehele markt.
- Je ontwikkelt, initieert en definieert een jaarlijks scholings- en trainingsplan voor de ontwikkeling van onze Q Care verpleegkundigen.
- Je bent functie-inhoudelijk sparringpartner voor alle verpleegkundigen en bent daarom bekend met alle richtlijnen rondom decubitus- en wondzorg.
- Je onderhoudt en stimuleert een hechte teamgeest.
 
Dit is wat wij je bieden
- Je maakt deel uit van een toegewijd, gepassioneerd en dynamisch team dat ernaar streeft de verwachtingen van onze patiënten te overtreffen.
- Een fulltime functie (32-40 uur per week).
- Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease auto.
- Veel mogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van trainings- en ontwikkelingsprogramma’s.
- Het werkgebied is verspreid over heel Nederland. Je bent gemiddeld 2 dagen per week en route met één van de verpleegkundigen. De overige dagen werk je vanuit het hoofdkantoor in Oisterwijk. Het is daarom wenselijk dat je in Noord-Brabant woont.
- Q CARE biedt een werkomgeving waar oog is voor de mens en waar een informele cultuur en bedrijfstrots onderdeel zijn van het DNA. Een bedrijf waar ondernemerschap wordt gewaardeerd en ruimte is voor eigen initiatief.
 
Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn in deze functie
- Een afgeronde opleiding HBO Verpleegkundig Specialist of een Academische opleiding Verpleegkundige.
- Een afgeronde opleiding wondconsulent aan de Zorgacademie van het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam.
- Minimaal 5 tot 10 jaar relevante werkervaring als wondverpleegkundige.
- Leidinggevende ervaring is een vereiste.
- Je weet je eigen passie en enthousiasme over te brengen op je team en je omgeving te inspireren en te motiveren.
- Je bent empathisch en kunt goed luisteren. Hiermee maak je het verschil bij klanten en patiënten.
- Je bent inhoudelijk bekend met de richtlijnen.
 
Is je interesse gewekt bij het lezen van deze veelzijdige functie?
Dan komen we graag met jou in contact! Je kunt je CV en motivatie versturen via de sollicitatie button. Kijk voor meer informatie op www.qcare.nl
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze vacature dan kun je contact opnemen met Evelien van der Gouw (HR Manager Q CARE) op nummer 013 – 522 06 06.
 
 
Trefwoorden: Gezondheidszorg/ Gezondheid/ Verpleegkunde/ Verpleging/ Decubitus/ Wondverzorging/ Wondzorg/ Verzorgen/ Zorg/ Thuiszorg/ Behandelen/ Behandeling/ HBO V / Manager zorg/ leidinggevende verpleegkundige/ coördinator verpleegkundigen/ Wondzorg/ HBO Verpleegkunde/ Zorgacademie Erasmus Medisch Centrum Oisterwijk / Noord Brabant/ Brabant/ www.qcare.nl/ www.primatch.nl/ Tilburg/ Oisterwijk


 

Personeelsplanner (40 uur)

Q Care medical services, gevestigd in Oisterwijk, is op zoek naar een enthousiaste en representatieve personeelsplanner (40 uur) voor het plannen van afspraken voor thuisbezoek van verpleegkundigen.Decubitus patiënten hebben specialistische hulp nodig…
 
Decubitus vraagt om een specialistische behandeling met de beste hulpmiddelen, waarbij rekening wordt gehouden met de patiënt en diens situatie. Resultaten zijn alleen mogelijk door een combinatie van de juiste indicatie, een goed advies, een snelle installatie van het juiste hulpmiddel en een heldere instructie. 
 
Q Care medical services B.V. werkt aan die resultaten. Door het indiceren, adviseren en beheren van antidecubitus hulpmiddelen, onder andere in opdracht van zorgverzekeraars, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en thuiszorgorganisaties. In dat kader verleent Q CARE tevens zorg op het gebied van additionele voeding en wondverzorging met daaraan gerelateerde producten, bekend als het TOTAL Q CARE MANAGEMENT®.
 
De personeelsplanner maakt deel uit van de afdeling Customer Service en rapporteert aan de operationeel manager. Je bent verantwoordelijke voor de dagelijkse planning van onze verpleegkundigen en de logistieke dienst. Je acteert proactief en flexibel op wijzigingen. Je onderhoudt nauwe contacten met de verpleegkundigen, logistieke medewerkers, verzekerden en zorginstellingen. Je coördineert samen met je collega’s de werkzaamheden. Je zorgt voor een vloeiende voortgang in het verwerken van de opdrachten en streeft naar efficiëntie in het logistieke proces. 
 
Taken en verantwoordelijkheden
•    Het zorgdragen voor een dag- en weekendplanning voor de verpleegkundige in de verschillende regio’s in Nederland
•    Het tijdig inplannen van de thuisbezoeken volgens de gemaakte afspraken met de verschillende opdrachtgevers
•    Het bijsturen van wijzigingen in de dagelijkse planning
•    Het monitoren van de planning voor onze verpleegkundigen
•    Het plannen van de logistieke medewerkers voor het bevoorraden van de vestigingen en het retour halen van antidecubitus hulpmiddelen
•    Het afstemmen van de planning met zorgverleners en patiënten
•    Het up to date houden van het klantdossier, waar onder de verwerking van telefonische opdrachten in het geautomatiseerde klantensysteem
•    Het controleren van administratieve processen
    
Functie-eisen
•    Beschikt over een MBO+/HBO werk/denkniveau en enige jaren ervaring in een soortgelijke functie 
•    Een zeker overwicht heeft en sturing geeft in een dynamische omgeving
•    Stressbestendig is
•    Sterke communicatieve vaardigheden heeft
•    Flexibel en oplossingsgericht is
•    Affiniteit heeft met de gezondheidszorg
•    Planmatig en accuraat is
•    Klantgericht is
•    Resultaatgericht en besluitvaardig is
•    Teamspelers, die collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan 
•    Géen 09.00 – 17.00 uur mentaliteit heeft, maar juist een hands-on mentaliteit
•    Doortastend en vasthoudend is
•    Zelfstandig is
•    Zin voor initiatief: vooruit kunnen denken om het werk efficiënter te laten 
•    verlopen en problemen snel op te lossen en/of te voorkomen
 
Ben je op zoek naar deze veelzijdige en afwisselende functie in een dynamisch en groeiende onderneming? Mail dan je sollicitatie naar: e.gouw@qcare.nl
 
Voor meer informatie over de functie kunt je bellen met Q CARE en vragen naar mevrouw Evelien van der Gouw, tel: 013-5220606 of kijk op www.qcare.nl

 
Q CareQ CareQ Care